writing-img

RE: Mar(sov)čke/-i

clock-img

05.01.2010, 16:30

clock-img

Anuš

pencil-img

618

Ok, beti, bom upoštevala nasvet, tenks. Sej sploh ne mrem verjet, da tolk dojemajo. Vse sem ji razložila in se je ful fejst držala. Jo je bolelo, ko svinja, ko ji je z injekcijo šaril po rani, pa je stiskala rokce in zobke. Se mi zdi, da bi jst bolj tulilauser posted image , sam sem se delala strašno mirnouser posted image . A si mazala kej proti brazgotinam, ko se je zacelilo?

Snežne vragolije so seveda na dnevnem redu (od včerajuser posted image ). Danes smo bile 2 uri pod skakalnico, ker je Klea dobila smučke. Pol smo pa letele domov, ker user posted image zalaufa sireno in je ne spusti, dokler ne dobi štafete v usta.

Kako pa vam kej dnevi tečejo- med LJ-Idrijo in Tminom?

clock-img

05.01.2010, 16:31

clock-img

Anuš

pencil-img

618

Aja, kakšne miške in gosenice? A to iz snega?

clock-img

06.01.2010, 14:13

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Smo pa šli 31.12. na urgenco, ker si je Klea razbila arkado. Ima 3 šive, jo je pa res bolelo. Zdaj vsi malo v strahu čakamo petek, ko jih bo treba pobratiuser posted image

Auuuuč user posted image A se fejst vid? Kok je mela kaj zabuhl ha? Upam da bo vredu prenesla user posted image Kako je pa kej dojenči?

clock-img

08.01.2010, 15:49

clock-img

Anuš

pencil-img

618

Otečeno ni nič blo. Tud podpludbe ni blo, mogoče je pomagalo, da je bilo mrzlouser posted image . So šli pa šivi danes že ven, samo je šla moja mami z njo, ker sem jt spet fasala mastitis. Ampak sem ga spet uspešno odpravla. Nimam pa pojma kolk se vidi. Taja je super, pridnauser posted image . Po mamiuser posted image . Tud bunka je že ta prava. Me prav zanima kolk je šla gor. Imava v torek tehtanje in vse kar paše zraven.

clock-img

10.01.2010, 13:48

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Anuš: če je mela 3 šive na arkadi rana verjetno ni velika, glede na to, da je zima in suh zrak bi blo fajn ji mazat s kakšno mastno kremo (tud hladilno mazilo je OK, ali pa ta prava ognjičeva mast). Če hočeš mam pa še nekaj kreme proti brazgotinam, jo lahko dobita. Veselo cartanje še naprej.
Blaž dela iz snega vse razen snežakov, danes je v Tivoliju delal ograje, ovčke in jabolka na vejah, zadnjič pa pred blokom miške in gosenice. Je ustvarjalen, ni kaj.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 10.1.2010 13:50:39 >

clock-img

11.01.2010, 10:14

clock-img

Anuš

pencil-img

618

Rana res ni velika. Mi je kirurg na ER reku, da naj ji še 1 teden limam steri-strip, da se ji bo čim manj videlo. Beti, prosim, ja. Hvala. Bi bla vesela kreme za brazgotine, če je ne rabite. Drgač bom pa že neki nabavlauser posted image

Dons je blo luštno. sem Kleo peljala 1. v vrtec. Sem si naštimala uro mal pred 7. In pol oblečt sebe, pa tamalo. Še dobro, da se Klea sama, ker to bi blo pa mission imposible. Pol pa napokat obe v avto, pa psa, pa vozičekuser posted image . In parkirat? Vse še zasneženo, dobro da mam zimske gume. Pa za avto dost placa, da lupinco ven vzamem. Sem parkirala kar na dveh na koncuuser posted image . Pol do vrtca je blo šele veselo. Je shojeno, nič skidano, pol pa pelji voziček. Po Kleo grem kar samo z vozičkom. Sem si ogledala iz avta "progo" in je pločnik od ta glavne ceste kar skidan. Bo boljš kot z avtom. Jutri ima pa Taja posvetovalnico in sploh ni dileme. Peš, peš, peš. Ker v ZD Šiška pa res ni kje parkirat. Razen na pločniku ali kolesarski ali zelenih površinah. Sam tolk bogati pa nismouser posted image

clock-img

11.01.2010, 20:04

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Anuš: dokler bo mela steri-strip se ne mudi, nasledn tedn se mi pa kaj oglas pa se zmenva, kje bova izvedli predajo kreme.

Voziček + sneg = user posted image  user posted image  user posted image

lp

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 11.1.2010 20:05:33 >

clock-img

12.01.2010, 10:40

clock-img

Anuš

pencil-img

618

juhuhu! Dons se je dan začel fenomenalno! Spala sem 8 ur, vmes nezavestna 2x dojila v pojstliuser posted image . Vstala ob 5,30 in smo šle peš v vrtec. In prišle šele ob 9, ker smo se mele tolk fino na poti. Kepanje, valjanje, plezanje na ledene gore... Super. In, da pomislim, da me danes čaka ob 15ih ene 2-urna tura do vrtca in nato do ZDja. Mater, si bom mogla dat kamen v čevelj, drgč bo čist že kičastouser posted image user posted image user posted image . Ok, vidim, da sem back. Hey girls, Anuš is back in the gameuser posted image user posted image user posted image

Ja, beti, te pokličem čez vikend, pa se lahko potem kej zmenmo. Hvala!

clock-img

12.01.2010, 19:21

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

juhuhu! Dons se je dan začel fenomenalno! Spala sem 8 ur, vmes nezavestna 2x dojila v pojstliuser posted image . Vstala ob 5,30 in smo šle peš v vrtec. In prišle šele ob 9, ker smo se mele tolk fino na poti. Kepanje, valjanje, plezanje na ledene gore... Super. In, da pomislim, da me danes čaka ob 15ih ene 2-urna tura do vrtca in nato do ZDja. Mater, si bom mogla dat kamen v čevelj, drgč bo čist že kičastouser posted image user posted image user posted image . Ok, vidim, da sem back. Hey girls, Anuš is back in the gameuser posted image user posted image user posted image

Ja, beti, te pokličem čez vikend, pa se lahko potem kej zmenmo. Hvala!

Kva to zdej pomen Anuš?...da si POHOTNA?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2010, 21:10

clock-img

Anuš

pencil-img

618

žaži, žaži... A poznaš kakšno, ki je bila 1 mesec po porodu pohotna? No, mene ne boš našla v tej skupiniuser posted image . Trenutno rajš spimuser posted image

clock-img

14.01.2010, 21:39

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

žaži, žaži... A poznaš kakšno, ki je bila 1 mesec po porodu pohotna? No, mene ne boš našla v tej skupiniuser posted image . Trenutno rajš spimuser posted image

Seveda jo poznam, prav dobro jo poznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (to ni hec) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2010, 21:21

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

ej, punce, bi se me spet kej dobile? Jaz sem do konca meseca sama, potem imamo mal mini počitnic, tako da sva z žaži razmišljali o 12. ali 13.2. Kaj pravite? Lokacija pa definitivno Pomaranča, k je bilo zadnjič toooook dobr, pa še anuš je blizu, če jo bo dojenčica spustila?!

Uf, zdajle mi je šele kapnilouser posted image . Takrat so potem šolske počitnice, boste sploh doma? No, javite, kako in kaj, mogoče nam pa rata, drugače bomo pa malo prestavile.

clock-img

18.01.2010, 20:25

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

ej, punce, bi se me spet kej dobile? Jaz sem do konca meseca sama, potem imamo mal mini počitnic, tako da sva z žaži razmišljali o 12. ali 13.2. Kaj pravite? Lokacija pa definitivno Pomaranča, k je bilo zadnjič toooook dobr, pa še anuš je blizu, če jo bo dojenčica spustila?!

Uf, zdajle mi je šele kapnilouser posted image . Takrat so potem šolske počitnice, boste sploh doma? No, javite, kako in kaj, mogoče nam pa rata, drugače bomo pa malo prestavile.

Kuga je zdej babe? A nobene ne bo? user posted image
Ja prou, se bova pa samo jst pa Katja basale v Pomaranči. Sam ne s pomarančami, ampak z zelo okusno hrano user posted image

Papa

clock-img

18.01.2010, 21:24

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Pridem na basanje s pomarančamiuser posted image user posted image

clock-img

18.01.2010, 22:25

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

quuuuuuuuuuul user posted image še katera željna basanja? Baje bojo stregl natakarji zgoraj brez in mašnco na tiču user posted image

clock-img

19.01.2010, 20:47

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Če preselite pomarančo v Kranjsko tud lahko. Jaz bom upam takrat na kakšni nočni smuki uživala.
lp

clock-img

19.01.2010, 21:35

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

važičkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 09:52

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

quuuuuuuuuuul user posted image še katera željna basanja? Baje bojo stregl natakarji zgoraj brez in mašnco na tiču user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 09:52

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Če preselite pomarančo v Kranjsko tud lahko. Jaz bom upam takrat na kakšni nočni smuki uživala.
lp

blagoruser posted image

clock-img

20.01.2010, 11:32

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

lp

blagoruser posted image

ajooooooooooj user posted image škoda, spet ne bomo kompletne, ja nč, uživaj! user posted image   user posted image

clock-img

21.01.2010, 12:41

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Jst bi raje 12.02, ob 18.00, ker gremo 13. zgodaj zjutraj v Benetke. A ste za? user posted image

< Sporočilo je popravil *žaži* -- 21.1.2010 12:43:02 >

clock-img

22.01.2010, 16:04

clock-img

Anuš

pencil-img

618

čao

sem zauser posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 12:26

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Ni problema, lahko 12.2.user posted image

clock-img

23.01.2010, 14:48

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

ok, jst tud!!!

clock-img

27.01.2010, 20:00

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Heej!

Punce a pozna katera švicarsko kozmetiko Just? Zanimajo me vaše izkušnje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem