writing-img

RE: Mar(sov)čke/-i

clock-img

27.01.2010, 21:35

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Heej!

Punce a pozna katera švicarsko kozmetiko Just? Zanimajo me vaše izkušnje...

Jaz sem imela kremo za roke kamilica in mi ni bila ok, ker sem imela že takoj ko sem se namazala suhe roke. Probala sem kremo za noge in ta je za roke boljša. Zdej dobim v petek tea tree kremo, sem jo naročila, ker jo prijateljice zelo hvalijo n uporabljajo za vse sorte.
Majčice 08 jo uporabljajo in tudi na forumu je ker neki govora o tej kozmetiki. Malo pokukaj, boš tudi ugotovila, katera je zastopnica...jana. Vprašaj jo, če te zanima kaj konkretno.

clock-img

28.01.2010, 15:25

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Heej!

Punce a pozna katera švicarsko kozmetiko Just? Zanimajo me vaše izkušnje...

Jaz sem imela kremo za roke kamilica in mi ni bila ok, ker sem imela že takoj ko sem se namazala suhe roke. Probala sem kremo za noge in ta je za roke boljša. Zdej dobim v petek tea tree kremo, sem jo naročila, ker jo prijateljice zelo hvalijo n uporabljajo za vse sorte.
Majčice 08 jo uporabljajo in tudi na forumu je ker neki govora o tej kozmetiki. Malo pokukaj, boš tudi ugotovila, katera je zastopnica...jana. Vprašaj jo, če te zanima kaj konkretno.

Kasso hvala user posted image Sprašujem zato, ker sem bila včeraj na predstavitvi pri sosedi. Je prišla ena k prodaja to že 7 let in je res lepo vse razložila. Navdušena sem bila kr morm rečt. Ampak, ker se nikol ne zaletavam pač malo povprašam o izkušnjah še koga drugega, predno se podam v nakup. Mam pa katalog doma, pa tudi nekaj malega mi je dala za domov, da lahko preizkusimo. Mislim, da nekaj bom sigurno kupla. Če ne druga, pa olje 31 k je pa reeeees vsestransko. Tale kremca Tea tree je tut men všeč, za vse sorte je ja.

Tko mimgrede: mene res zanima kje so vse babnce k so včas tle skos visele?? user posted image
Zdej še Peli ni več.
Pa tut za FionoP mi je žal, da se nč več ne oglas user posted image

papa

clock-img

28.01.2010, 18:41

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

žaži, jaz imam olje31 in tea tree kremo in je oboje uporabnouser posted image , drugega še nisem poskusila, baje je tudi materina dušica zelo v redu.
glede oglašanja, sej vidš, da smo vse čist bizi, tko kt tiuser posted image . kok je blo luštn na porodniški, a neuser posted image

clock-img

28.01.2010, 19:09

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

ojla!

jaz imam od Justa kapljice 31 in materino dušico....meni je oboje superuser posted image user posted image

Žaži: časa tudi meni kronično primanjkuje, sploh zdaj ko sem šla na svoje. Spim po 6 ur dnevno, potem pa cel dan akcija...škoda, ampak ni izbireuser posted image

čaubau

clock-img

28.01.2010, 21:24

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Žaži: jest nimam neč od Justa, moja tašča je neki cajta prisegala nanj, zdej pa ne več, pa ne vem ravno zakaj.

Anuš: sorryyyyyyyyyyyyyyyyyy, mam tolk na glavi, da sem v tork čist pozabila na vas, sem pa jutri dopoldan doma, če se boš kaj sprehajal al apa kaj podobnega me poklič.

lp
beti

clock-img

29.01.2010, 11:08

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Hvala punce user posted image js bom naročila zihr kaj. Morm mal razmislt kaj kej res pogosto rabmo. Uno olje za pohotne bi pa mela user posted image   user posted image Si ga namažeš, pa če si preveč živahn te hit pomiri, drugi k te pa vohajo pa čist znorijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al neki tazga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 12:45

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Hvala punce user posted image js bom naročila zihr kaj. Morm mal razmislt kaj kej res pogosto rabmo. Uno olje za pohotne bi pa mela user posted image   user posted image Si ga namažeš, pa če si preveč živahn te hit pomiri, drugi k te pa vohajo pa čist znorijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al neki tazga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image a to je tudi od Justa?

clock-img

29.01.2010, 19:26

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Tell more, tell more user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 16:25

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Tell more, tell more user posted image user posted image user posted image

Tuki mate babe firbčne http://www.just.it/prodotti/I-nostri-prodotti~6/Bagni-Caldi~1/Essenza-Sandalo~8/
Ja baje da res tko deluje no...user posted image

clock-img

06.02.2010, 10:50

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Punce gremo 12. jest v pomarančo ane??? user posted image Katera bo rezervirala? Predlagam, da se dobimo ob 18. uri.

čaw

clock-img

08.02.2010, 10:14

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Ja kje ste vseeee????? user posted image Sej še velja za petek ane? Jst, Katjandraž, Tananejka, Anuš??

clock-img

10.02.2010, 13:12

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Evo, anuš potrdila, za naju z žaži tko vem, čakam še tananejko, pa vem, da je ful bizi v službi, tko da si jo bom drznila kar zraven štet, beti gre na lepše, če se ne motim, če katera??? Peli, fiona, kasso ...??? Sporočite, če pridete, da rezerviram!!!

clock-img

10.02.2010, 14:42

clock-img

kasso

pencil-img

4503

v petek...hmm so maškare, pa moram še petji do konca zašit kostum, v soboto zjutraj pa gremo smučat in bo rabila, ker bodo otroci smučali namaškarani....težko bi mi zneslo. Jaz vem, da se boste fino zabavale...kot ponavadi user posted image

clock-img

10.02.2010, 19:12

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Če bo še v petek takole snežilo, žal ne bom mogla prit, ker se bom do Ljubljane in potem nazaj vozila predolgo user posted image   V soboto jutraj moram pa ob pol 5 ustat. Upam da bo cesta ok.
čaw

clock-img

11.02.2010, 21:38

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

rezervirano za 4, žaži, ceste tukaj so ok, tako da upam, da pridešuser posted image .

clock-img

12.02.2010, 12:05

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Oj, danes imam nastop... pa kdaj drugič!
Lepo se imejte!

clock-img

13.02.2010, 17:56

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Super smo se imeleuser posted image user posted image

Naslednjič se pa zberemo v mal večjem številu user posted image

clock-img

14.02.2010, 09:39

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Super smo se imeleuser posted image user posted image

Naslednjič se pa zberemo v mal večjem številu user posted image

A rees? Kaj ste jedle???????? user posted image Ste ble dolgo??

clock-img

14.02.2010, 21:08

clock-img

Anuš

pencil-img

618

Super je blo!?

Jst eno pečeno zelenjavo s feta sirom in grmadouser posted image . Sem pa ob 8 mogla letet, ker me je Bojan klical. Ga nisem slišala, ker je bla Taja glasnejšauser posted image . Sem prišla dam, ji probala dat za jest, pa je čist jokala. Pa jo previjem, nos s fiziološko namočim, spucam, spet dam za jest. Isto. Pol sem pa luči ugasnila in je takoj mrknilauser posted image . Torej- pokonc je bila od 8 zjutraj do 21.30. user posted image Ja, pri 2 mesecihuser posted image Sam je bla cel dan čist razpoložena. Je pa potem spala do 4 in še naprej do 7.30. Jst pa tudi...

clock-img

14.02.2010, 21:09

clock-img

Anuš

pencil-img

618

Super je blo! Brez ?. Ne vem kdaj sem ga klofnilauser posted image . ? namrečuser posted image

clock-img

16.02.2010, 14:25

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Anuš: sem tolk časa nosila kremo u torbici, da se je pokvarla. Upam, da ste do zdaj že kaj druzga našli.

clock-img

23.02.2010, 11:46

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Živjo babe žabe!

Kje ste vse? Kaj se kej dogaja pri vas? Bomo spomladi vžgali zopet kakšn piknik? user posted image user posted image

Jst mam pa zdej nov hobi o katerem sanjam že zelo dolgo. No, zdej sm mela pa dovolj sanjanja in sm se podala v raziskovanje čudes vrtnarjenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mam že nasejano papriko in paradižnik. Sledi pa še kr nekaj zelenjave ob svojem času user posted image Po novem sm žaži vrtnarka user posted image
Sam ne vem kam bom s tolikimi sadikami user posted image

Čaaaaw baaaaw

clock-img

02.03.2010, 21:49

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

KLEA, vse naj, naj! ne mi zamerit, k bomzihr kakšnega malčka pozabila, ampak za Kleo sem si pa za zmeri zapomnila, kdaj praznujeuser posted image .
Skratka, danes je naša princeska imela svoj dan. Je bila tako nervozna, da se je zbudila že ob 5huser posted image . Potem smo ji morali zapeti pesmico, pa darila ... Letos je vs v stilu Kitty, ki ji je zelooooo všeč, čeprav risanke še nikoli ni gledala, v bistvu sploh ne vem, če ve, da obstaja. Popoldne so prišli še družinski obiski, pa spet darila, pa tortauser posted image . Skoraj popoln RD, samo oči nam je manjkaluser posted image . Je ravn ta teden na terenu, tako da je že 3. zamudil Anin rojstni dan.
PIkinik: jaz sem takoj zauser posted image .

clock-img

03.03.2010, 20:58

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

ANA IN KLEA: ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2010, 20:47

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Naša miss se zahvaljuje za čestitke!

Blaž, sicer z zamudo, pa vseeno VSE NAJBOLJŠE!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem