Pa smo dočakale marec. Nekatere
. Sem šla do wc-ja, pa si nisem mogla kaj, da ne bi skočila prečekirat na RR kaj se je zgodilo včeraj popoldan, ko nisem imela niti minutke zase. Sva bila s tamalim sama doma in je bil tako naporen popoldan, da sem na trenutke pomislila, da bom že kar rodila (čeprav ves čas govorim, da se mi nikamor ne mudi). Ko je prišel
zvečer domov, sem se kar predčasno zvrnila v posteljo in nekako sedaj prišla k sebi.
Lejci Ko bom rodila, nočem videt čaja od blizu ... dolgo
Pa ti bojo spet vsi priporočali čaj za dojenje

. Ampak meni je bil prav dober, nič nagravžen okus, samo drag ko
Lukasov ata alias
ata sibil - iskrene čestitke za še enega čednega korenjaka. Če ti je uspelo v porodnišnico pomeni, da je tudi Patrik že boljše. Lepo. Vsi držimo pesti, da se tudi mamica čimprej gor pobere in vas pride čimprej domov pocrkljat vse 3 - oziroma kar dejta vidva tavelika fanta njo malo zdej

. Si je zaslužila!
Kr_enamami čestitke za sinčka Maksa
ooo, ni še konca.
Zora, iskrene čestitke za korenjačka tudi tebi!
vms: lepo, da nas nisi zapustila in da z nami čakaš marec. Vsaj še nekdo, ki se drži malo reda v teh časih

.
brinaa, dobrodošla pri debati. In pri marčevkah, ki smo si rezervirale sredino meseca

.
tejčica ampak tvoja tamala jo pa res pihne. Mi se zaenkrat smejemo samo vragolijam in pogruntavščinam našega smrkavca, ker besednega zaklada še nima prav veliko. ampak komaj čakam. Ker sem delala v vrtcu in vem, kakšne znajo prijavit. Da se do solz nasmeješ. Hvala, ker deliš to z nami, bomo lažje dočakale
simonka hvala za nasvet glede šivov tudi tebi. Ko ima človek probleme s tem, poskusi pa res čisto vse. In najboljši so preverjeni nasveti, ker dosti je takih (rekla-kazala), ki nič od njih.