Zdravo drage
!
Evo nas iz dopoldanskega potepanja. Timona smo vzeli prej iz vrtca, tako, da smo šli v kino in potem na dobro papco. Zdaj doma lenarimo, možek pa je šel malo prveriti v službo če je kaj prometa in strank. Na veliko se že pripravljamo na praznovanje Timonovega rojstnega dneva. Začetek je jutri z otročki v planetu Tuš, pa v soboto z našaimi prijatelji in drugi teden z domačimi, no takrat pa sem jaz že tako v P zato bi mu rada še ta vikend organizirala nepozabno praznovanje. Malo me že stiska. Še tri dni in grem po našega Jakca. CTG je bil v ok, Jakec je vseelo brcal, popadkov pa nič.
In spet novopečene mamice čestitke
.
A N J A ponoči sva se spet zgrešile. Super, da je vsaj tvoja pikica bolje spančkala.
Slumpo sem že v vrsti in obljubim, da ne bom nič prehitevala.
Upam, da je bilo na pregledu ok in, da se je pikec obrnil.
Skačica pa nam dela lušte s svežimi žemljicami, sem si kar eno privoščila. Olje pa je šentjanževo in ne janeževo, da ne bi bilo kaj narobe.
Tinaaja res si ubogica. Srčno ti želim, da se tvoje bolečine že prenehajo.
Erna 14 torej v ponedeljek sva obe v P vendar vsaka na svoje koncu. Si bova pa držali pesti ali ne?
Lejči upam, da so tvoji glavoboli prenehali in, da se bolje počutiš. Jutri pa fajn uredi na CTG in javi kako bo kaj.
Pikca je spet pridna in piše mag. Svaka čast, da še imaš voljo. Res pridna.
Leina brez skrbi, te bova počakale, lahko pa da te malček prehiti.
Draja sem kupila Quinny torbo pa je še kar pripravna, je bolje kot nahrbtnik, pa kar dosti stvari not spraviš.
Babri tudi jaz imam sina Timona. Kje ste slišali za to ime. Se mi zdi kar redko tukaj v Mariboru. Sem ga slišala od ene znanke, drugače pa nič kaj ne poznam Timončkov. So pa super fantje ali ne. Naš drugi pa bo Jaka. Vi že veste kaj pričakujete?
Tejčica super seznamček.
TedyBear tudi jaz imam za moje fante pripravljeno nekaj stvari, prva duduica, prvi kompletek, zapsetnica iz porodnišnice, nosečniški album... Pa vse lepo v škatlico in za 18 rojstni dan podarim za spomin na njihovo otroštvo. Tako zadj pe grem sestavljati Lego grad s sinkom, okrog 6 pa gre na rojstni dan z svakinjo pa spet prihitim na forum.
Papa