Helouuu!
Mi smo popapcali kosilo in mojedva sta šla sama ven na sončka, ker jaz ne morem hodit. Naredim 10 korakov, potem me pa tako zareže spodaj, da se tud premaknit ne morem. In tako danes kampiram na kavču, zunaj pa taaaak sonček.
Povrhu vsega se pa tudi na kavč ne morem noramlno naštimat, ker mali danes take dela po trebuhu da je noro.
Majcika, upam da ti bolečina v nogi kmalu popusti. Komentar tvoje G je pa res podn.
Dskubin, če ti je že zmanjkalo dela, se še pri meni kaj oglasi, da ti slučajno ne bo dolgčas.
Erna14, očitno si res na eno zelooo nerazpoloženo sestro naletela. Kako si pa danes? Še kaj izcedka?
Simonka, upam da maksimalno uživate na praznovanju
. Tvoj datum se pa res že hitro bliža. Verjamem da si že neučakana.
Tinaaja,
za dober CTG.
Ela80, čestitke za princesko!!! Sedaj se pa veselo cartajte in uživajte maksimalno. Pa javi se še kaj.
Skačica, super da si dobila ves material, sedaj pa pridno in uspešno pisanje. Sicer pa tudi jaz ugotavljam, da komaj še sledim vsemu dogajanju tule gor. Te ni par ur, pa rabiš eno uro da vse prebereš in še kaj napišeš.
Ja, marčevskega otročka pa marčevke res še nimamo. Jaz čakam samo še da previjalno sfiniširamo in imam potem res vse pripravljeno, potem me lahko zagrabi in šibamo direkt v P. Res upam, da mi tokrat ne bo treba čakat čez rok.
Sedaj grem pa spet na kavč iskat kolikor toliko udobno pozicijo.