Čestitke TeDyBear za fantka Jurija!
Zdaj pa res že fantje prevladujejo,bomo mogle me,ki pričakujemo punčke mal pohitet,ne?
Da spravimo seznam spet v neko ravnovesje.
Obljubim,da ne bom več rajcala
s hrano,ampak vseen moram povedat,da sva se z
ravnokar vrnila iz kitajske. Večerja je bila božanska ,sva pa praznovala najino šestmesečnico poroke
. Jah,vsak izgovor je dober,da greva ven jest.
Zdej se pa počutim ko ena debela krvavica,komaj še sedim na stolu,diham pa s škrgami. Po moje je mala v trebuhu čist zgužvana,ker je moj poln želodec ves prostor zasedel
.
Men se pa tko
,da ne vem kok časa bom še vztrajala v budnem stanju. Me jutri čaka čiščenje,me je pa že mož spraševal kako intenzivno in natančno jaz to mislim izvajat
pa kok časa bo to trajal. Ga že skrbi kok bo mogu delat,ker mi je obljubil pa tudi po pravici povedano,jaz nisem več sposobna sama pospravljat,ker me potem vse tok boli,da komaj živim
. Najraje bi najela čistilko pa naj ona čisti zdej ko jaz nisem sposobna.
Ko sem šla iz knjižnice,sem se ustavila še v Direndaju in kupila dve rožice(zdej so neki popularne). Ena bo na vozičku,ta druga pa na zibki. Kok so cort.
Jah,mal pa morm zapravljat,ker drugač nisem zdrava. Aja,pa še enega zajčka,ki visi dol iz žoge in igra pesmico,ko ga potegneš. Tak luštkan. Zdej pa po moje res nič več ne bom kupila.
no,grem zdej na sedežno vedrit,pa možu gužvo delat pol pa spat. Upam,da vas dons ponoči ne bo veliko imelo dežurne službe na RR.
Lahko noč!