writing-img

mamice in nosečke z EPFa

clock-img

23.08.2007, 11:13

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

hej hoj!

sem študentka EPFa in si s fantom zelo želiva user posted image . mogoče še ne bova začela to leto... naslednje pa zagotovo. user posted image zato bi vas rada vprašala kako ste EPFovske mamice in nosečke uspele dokončati študij, ali ste imele kaj problemov s kakšnim predavateljem/predavateljico, so vam kaj pogledali skozi prste, so razumljivi... ? user posted image

hvala za odgovore in uživajte v svoji user posted image

clock-img

24.08.2007, 11:15

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

kaj res nobene ni? user posted image

clock-img

24.08.2007, 11:21

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz sem bivša iz EPF-a,... samo sem se pol prepisala,... nosečka pa še takrat nisem bila user posted image

Želim ti vso srečo in da ti uspe user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

24.08.2007, 11:26

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Jaz sem izredna študentka EPF. Pa nimam nobenih problemov, celo bolj so uvidevni do tebe. KAr se pa mene pa mojga učenja tiče to pa je druga pesem sam je pa to čist od mene odvisen...

clock-img

24.08.2007, 17:35

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem v prvi user posted image  diplomirala na 7. stopnji, ko sem bila user posted image . Tako, da ti ne morem nič konkretnega povedati, ker sem samo zagovor diplome imela kot user posted image . Vse ostalo sem opravila že prej.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem