writing-img

mobitelov izpisek

clock-img

10.07.2008, 18:57

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Mene pa zanima, kje se da dobit izpisek klicev pri mobitelu. Dobila sva veliko položnico in sedaj naju zanima kje se da preverit. A se da to naročit tudi po internetu? Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

10.07.2008, 20:10

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Monitor.si

clock-img

10.07.2008, 21:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mislim, da moraš napisat prošnjo, da ti naredijo izpisek.
Komplicirajo, kjer se da.user posted image

clock-img

11.07.2008, 08:04

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Mene pa zanima, kje se da dobit izpisek klicev pri mobitelu. Dobila sva veliko položnico in sedaj naju zanima kje se da preverit. A se da to naročit tudi po internetu? Lp

lahko si urediš osebno geslo na eni poslovalnici in potem preko planet.si ali monitor.si preveriš vsak SMS in klic.

clock-img

11.07.2008, 08:09

clock-img

kukvasje

pencil-img

62

Jaz ga dobivam vsak mesec s priporočeno pošto. Se pa da zrihtat, da ga dobiš po mailu, samo ne vem točno kako. Poglej na njihovo stran, mislim, da tam piše. lp

clock-img

11.07.2008, 09:01

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Mi smo ga dobivali s priporočeno pošto, smo ga pa morali predhodno naročiti.
Če se prav spomnim, je možno dobiti izpisek do 3 mesecev nazaj, samo mislim, da je pa te treba plačat ( sprotni so brezplačni). Če sem narobe napisala, se opravičujem....to imam v spominu...

Drugače je najbolje, da pokličeš  njihovo brezplačno številko pomoč naročnikom-041 700 700 in ti bodo vse povedali...

clock-img

11.07.2008, 10:49

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Midva sva to urejala na centru Mobitela. Zdaj takoj za računom dobim še izpisek. Za oba telefona.

clock-img

11.07.2008, 20:50

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Hvala punce za pomoč. Bova preverila in uredila. Še enkrat hvala. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem