writing-img

motnje

clock-img

18.01.2008, 18:10

clock-img

Anonimen

živjo punce,mene pa zanima,če je katera imela prebavne motnje,preden je naredila test in je bil potem +????mene zelo zvija in napenja.....nevem,samo vprašam.user posted image  ne sme pridt 26.1
hvala in naj vam maškare prinesejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 18:32

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Ko sem jaz zagledala +, nisem imela nobenih prebavnih motenj, me je pa napenjalo....

Drugače, pa počakaj, še je čas za vse znake, ker dejstvo je, da pri vsaki punci je drugače. Tako, da lahko je to znak za user posted image  kot za kaj drugage. Sicer te nebi rada strašila, ampak trenutno zelo razsaja rota virus, tako da upam, da nisi kaj takšnega staknila...

Mislim, razen če sem narobe razumela in si zaprta... to pa je kar nekaj deklet povedalo, da jih je pestilo. Tudi potem med nosečnostjo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

18.01.2008, 18:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Verjetno pa imaš prebavne motnje zaradi psihe, ker si zagledala plusek. Jutri bo že bolje. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.01.2008, 18:43

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

jst tud čakam na 28.1 in opažam da mam vetrove in ful hodim lulat...user posted image na blato grem p normalno...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

18.01.2008, 19:00

clock-img

VITA79

pencil-img

18

zivjo punce, tudi js imam probleme z nadleznimi vetrovi, pa bolj zaprta sem kot ponavadi, hrbtenica boli občasno, občutek tezkega trebuha…… user posted image  ne pricakujem 27.01., upam za vse nas, da se nam sreca nasmehne ze ta mesec. Kako dolgo pa se ze trudite na user posted image

clock-img

18.01.2008, 19:29

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ja ta je pa dobra...vse smo na kupu z datumi...midva delava na dojenčku 21 mesecev... pa vidva?

clock-img

18.01.2008, 19:34

clock-img

VITA79

pencil-img

18

maša82, ja zanimivo s tile datumi,
midva greva v 4 krog, pa se mi zdi
ze vse narob. A ti ze imas kaksnegauser posted image ali gre za prvo user posted image .

clock-img

18.01.2008, 20:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

prvo nosečnost čakamo in čakamo...

clock-img

22.01.2008, 16:55

clock-img

little angel

pencil-img

477

moja pa naj ne bi prisla okrog 25.1. me pa tud nekaj mucijo vetrovi pa cedevita se mi ful lusta jo kr z zlico jemuser posted image samo sem nardila dans test pa ni nic pokazal, upam da zato ker je bilo prehitro.

clock-img

22.01.2008, 16:57

clock-img

Athina

pencil-img

319

little angel, pridruži se nam na skupinskem testiranju 26. dopoldne, če boš zdržala do takrat user posted image

clock-img

22.01.2008, 17:18

clock-img

little angel

pencil-img

477

bom se potrudla ja, sem ga tak mela namen delat 25. torej ce ga naredim 26 ne bo panike, user posted image da bi le zagledlauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem