writing-img

nosečniška oblačila quelle

clock-img

09.01.2008, 20:11

clock-img

Anonimen

mene pa zanima,če je katera kupila oblačila za svoje bušije v quelle? kakšna je kvaliteta? je res to, da naj bi pri quelle kupile oblačile normalne velikosti saj so iz takšnega materiala, ki se prilega rastočemu trebuščku? user posted image  slišati je hecno, a tko mi je rekal kolegica. če ima katera izkušnjo, naj jo prosim deli z mano, firbčno user posted image . user posted image

clock-img

09.01.2008, 21:59

clock-img

Pepita

pencil-img

176

Jaz sem si ravno včeraj naročila, ti sporočim kakšna je kvaliteta. Naročila, pa sem si velikost, ki jo običajno nosim.

LP

clock-img

10.01.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

ej ful hvala, bom zelo vesela, saj so mi všeč dizajni njihov oblačil za nas user posted image . hvala in lp. user posted image

clock-img

10.01.2008, 10:48

clock-img

leni5

pencil-img

476

jaz sem si naročila 2 majčki in kavbojke. Kavbojke žal eno številko prevelike (res si naroči svojo prednosečniško konfekcijsko številko), so pa lepe in kvalitetne. Majčke pa tudi, tako da se splača sploh glede na cene v ostalih nosečniških trgovinah.

clock-img

10.01.2008, 18:53

clock-img

buči

pencil-img

4367

Jaz sem soi naročila 2 trenirki - super, sicer so se po 5 mesecih intenzivnega nošenja malenkost raztegnile - pri trebuhu, pa kavbokjke in  še ene hlače. Vse iste velikosti kot pred nosečnostjo - zelo zadovoljna!

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

10.01.2008, 19:58

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

jst mam tud eno majčko.samo si res naroči svojo velikost..saj so oblačila dovolj velika..
jst sem si akvbojke naročila prevelike tako,da sem jih morala vrniti

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

11.01.2008, 07:34

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Sem naročila 4 majčke, dvoje hlače....

Majčke so mi ble uredu, dobr maeterjal, kroj...sam dejansko morš naročit svojo številko, in niti številke več za rezervo.

Hlače pa živ poraz. Prvič so ble na korenčka, pa glede na številko, čist prekratke. Tko so mi ble prav, sam v trebuhu se ne prilagajajoa mpak so narejene za ornk nosečnost. Pa še čist prekratke ( čist do gležnjev, tiste kosti na gležnju...) porazno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem