writing-img

nosečnost?

clock-img

22.01.2008, 08:20

clock-img

barbi_

pencil-img

3

Živjo punce!
Rabim pomoč oz. nasvet. Menstruacijo bi mogla dobit že v sobota pa je ni. Upam na najlepše. Je pa res, da se že enih 14 dni zelo slabo počutim. vrti se mi, vs čas sem napihnjena, pa dojke so mi narasle... Včeraj sem sicer misnla da je menstruacija že prišla, vendar so bile to samo 3 kapljice krvi, pa še to pomešanje s sluzjo, potem pa konec. Danes je isto, par kapljic. A se je še katera tako slabo počutla pa se je potem izkazalo da je user posted image ?
Naj naredim test? Bojim se da bi bila razočarana. Kaj svetujete počakam al ne?

clock-img

22.01.2008, 08:47

clock-img

nika9

pencil-img

109

imaš prave simptome, pojdi po testuser posted image

pa

clock-img

22.01.2008, 09:04

clock-img

witto

pencil-img

1014

se srtinjam, pojdi po test....

clock-img

22.01.2008, 09:18

clock-img

Hans

pencil-img

501

imaš prave simptome, pojdi po test

Držim pesti za user posted image ,user posted image .

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

22.01.2008, 09:39

clock-img

barbi_

pencil-img

3

Test sem kupla. Sam še nardit ga treba. ampak, zakaj potem kaplje krvi? a je to normalno?

clock-img

22.01.2008, 09:43

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Nekatere imajo tudi v nosečnosti v tistem času ko naj bi imele user posted image  krvavitev ( rahlo ). Lahko da je tudi pri tebi tako. Naredi test. Držimo pesti!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2008, 09:47

clock-img

witto

pencil-img

1014

barbi, naredi test, kar bo  pa bo. Če ni zdaj, bo nedvomno prihodnjič. Srečnouser posted image

clock-img

22.01.2008, 10:05

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

Tudi pri meni je ista situacija... M zamuja, prsa me bolijo, BT je še vedno povišana, ampak danes je bil tak rjav flek na wc papirju.... Testa si pa ne upam naredit, ker bom preveč razočarana če ne bo user posted image user posted image . Barbi držim pesti da se ti pokažeta user posted image user posted image .

clock-img

22.01.2008, 12:54

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

no,kakšna je situacija??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2008, 15:44

clock-img

little angel

pencil-img

477

grem stavit da sta obe zagledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2008, 16:18

clock-img

julija30

pencil-img

267

srčno upam da obe zagledata tisti znakec, ki si ga najbolj želita.

clock-img

23.01.2008, 07:41

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

M še vedno ni, CB je pa po več kot 10 minutah pokazal čisto rahlo rahlo drugo črtico. Test ponovim čez en teden, če še vedno ne bo M. Barbi kako je pri tebi? Upam da si kaj bolj na jasnem kot jaz.

clock-img

23.01.2008, 08:43

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

dejmo poročat o rezultatih...
ashajt, ne vem, ampak mislim, da bi to lahko blo to... nej ostale povejo. sicer na navodilih piše, da rezultat po več kot 10 minutah ni verodostojen, zato ti priporočam, da jutri zjutraj oziroma v petek ponoviš vajo in lulaš na palčko. pa seveda sporoči. mi pa držimo pesti!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

23.01.2008, 09:55

clock-img

dana

pencil-img

1395

Pri meni je situacija zelo podobna.

Zadnja M se je začela 25.12.07, v nedeljo (20.1.) pa rjav flek, v ponedeljek še vedno rjav izcedek, proti večeru nekaj kapelj krvi, v torek pa spet samo rjava sluz. Cikluse imam ponavadi dolge od 20-32 dni. A bi to lahko bila vgnezditvena k.?

Me pa tudi že dva dni boli trebuh, tako da ne vem kaj je zdaj to? Se pa to v zadnjih 7 mesecih od kar ne jemlje več KT še ni naredilo.

Če še danes čez dan ne bo nič, grem po testuser posted image

clock-img

24.01.2008, 08:56

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

Sporočam, da je user posted image  prišla včeraj zvečer in test ni kazal napačno. Gremo v nove boje user posted image .

clock-img

24.01.2008, 10:09

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Ashajt žal mi jeuser posted image user posted image user posted image . Bo pa zagotovo v naslednjem kroguuser posted image user posted image user posted image

barbi in dana dajta poročat, kaj se dogaja pri vaju. Držim pesti zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 10:15

clock-img

pikachu

pencil-img

487

ashajt  user posted image user posted image user posted image user posted image za tolažbo da te malo pocartam, pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo v nasljednem krogu.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

clock-img

24.01.2008, 10:50

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

Hvala za lepe želje. user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 11:57

clock-img

little angel

pencil-img

477

ashjatuser posted image kaksna pa je situacija pri ostalih?me ful zanima...

clock-img

28.01.2008, 12:56

clock-img

barbi_

pencil-img

3

No naj vam še jaz sporočim. Žal sem bila na bolniški in nisem imela dostopa do interneta - pokvarjen rač. doma. No ampak pejmo na bistvo.

Žal se je po 5 dneh pojavila menstruacija user posted image , sicer zelo blaga, vendar z velikimi bolečinami. Skratka gremo v nove boje. Sem že kontaktirala ginekologa (je reku da če v 3 mesecih ne zanosim, da gremo naprej), skratka neki mi je govoril o epruvetkah, sam ga nisem prav razumela, pa govoril je neki da če so me dali na čakalno listo.... A katera ve za kaj se gre???Sej zdaj zgledam kot da nič ne vem, sam moj ginekolog vse tako na hitro pove, da sem čist zmešana potem.

clock-img

28.01.2008, 13:12

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

žal mi je barbi, da te je obiskala tečka. saj bo, biš vidla :) mogoče že v naslednjem ciklusu? :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem