Pri nas jih nekaj časa kar gleda, pol bi pa vsakega božal pa objemal. Mi je kar malo sitno, ker kakšnemu tud ne paše.
A veš, da sem tudi jaz to opazila! Zelo rada ima otroke, sploh malo starejše. Bolj jo odganjajo, bolj za njimi tišči. Pa kar lupčke bi razdajala in se objemala, pa za roke držala

. Misliš da je to zaradi tega, ker ima bolj malo svojim letom primerne družbe? Jaz si ponavadi mislim, da je to zaradi tega, ker se itak nobenega ne boji (no ja, samo prvih 5 min)in je nasploh bolj priliznjenje sorte.
Ajej, kje je že morje....Sem že zrela za drugo rundo

. Smo bili že konec junija na Pagu v Kustičih. Prvič smo bili že lani in se je full obneslo za mala dva. Aja, bili smo dve družinici, oni imajo fantka, ki je tri mesece starejši od Lane in se imata zelo rada. V glavnem, bili smo v apartmajski hiši, v ločenih apartmajih, klimatiziranih in imeli na uporabo čoln. V spodnjem apartmaju je terasa ograjena s škarpo in vratci, tako da, ko nismo bili v vodi (samo čez lokalno cesto, ki je celo slepa ulica) smo bili na terasi - zaprli vrata in sta se ta mala notri pod senčnikom lepo igrala ali počivala. Plaža je sicer kamnita, vendar imajo tudi manjši nasuti del s pekom, in smo postavili dva senčnika, nakopičili igračke - mame na sonce, malčka

v senčki do gležnjev v vodi in zaposlena z igračkami. Kaj naj rečem 11 dni sonca in uživanja je prehitro minilo.
Sicer bi morali biti 12 dni pa smo šli en dan kasneje, ker si je Lana na predvečer odhoda prebila čelo in smo šli vija na urgenco ter prišli domov ob enih zjutraj bogatejši za 6 šivov.
Upam, da bomo lahko še za kakšen dan smuknili v Savinjsko dolino s šotorom in kolesi. Bomo videli kako bom s službo.
In vaše morske izkušnje? Upam da ste se (ali se še boste?) imeli lepo in da je bil Žiga nadvse priden, navihan in zdrav ter da s spanjem ni bilo težav. A da ima najaje avtomobile? Od kolegice pa samo da vidi traktor. Tako ti je to, če si na deželi. Pa Lana? Knjiga o vilah; kocke; mini kuhinja ter peskovnik.
Kako je pa s sladkarijami pri vas? Mu recimo daš bonbone ali liziko? Jaz sem zaenkrat še kar proti. Tako ima rada sadje - od jabolk, ribeza do lubenice, breskve, marelice - da se mi zdi, da itak dobi dovolj sladkorja že s tem. Pa itak, ker ne pozna, ne zahteva. Dam ji edino kakšen puding ali piškot.
Ojej, Mama ježevka, trma

. Kako se pa spopadate s tem? Upam da je pri nas še dolgo ne bo, ker se bojim, da bomo potem preveč mrzle vode porabili

.