writing-img

otroški dodatek

clock-img

28.03.2007, 19:51

clock-img

mala

pencil-img

913

Mene zanima samo, če dobiš kakšno obvestilo, da moraš ponovno oddati otroški dodatek?Na odločbi mi sicer piše da velja do 30.4.-se pravi lahko oddam do tega datumauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

28.03.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

Ja do 30.4. moraš oddati novo vlogo in dobiš prej obvestilo.

clock-img

28.03.2007, 20:01

clock-img

mala

pencil-img

913

najlepša hvala čipkauser posted image

clock-img

28.03.2007, 22:21

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Kolikor vem, je potrebno vlogo za podaljšanje upravičenosti do otroškega dodatka oddati v mesecu pred mesecem, ko stara odločba poteče. Torej, če ti poteče 30.4. moraš novo vlogo oddati v marcu.
Imam podoben primer - imela odločbo 31.1 in sem morala dati novo vlogo v decembru. Tako je pisalo tudi v obvestilu, ki so mi ga poslali, je pa res da NE POŠILJAJO vsi CSD-ji teh obvestil.

Jaz ti svetujem, da čimprej izpolniš obrazce in jih oddaš še pred tem vikendom!!!

clock-img

29.03.2007, 07:29

clock-img

mala

pencil-img

913

hvala sazi-bom šla preverit na CSD pa še obrazce bom izpolnila za vsak slučajuser posted image

clock-img

29.03.2007, 09:34

clock-img

Urška//

pencil-img

615

kolikor jaz vem oddaš tisti mesec ko ti poteče in tudi meni velja odločba do 30.4, zato bom novo nesla v aprilu

je moja kolegica prejšnji mesec vlagala en mesec prej, pa so rekli da je prehitro in so ji zavrnili vlogo in je potem mogla čez teden dni novo prinestuser posted image

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

clock-img

29.03.2007, 10:02

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Meni je veljala do marca, obvestilo sem dobila pa nekje februarja. Oddati sem morala do 30.marca, zadnje izplačilo pa bo sredi aprila.
Smo dobili zavrnjeno, ker za 8,4EUR presegamo povprečni dohodek na članauser posted image .
Ampak čakamo na novega člana v maju, tako da bomo potem spet pod 100%.user posted image

clock-img

29.03.2007, 11:06

clock-img

mala

pencil-img

913

joj punce zdej sm pa čist zmedenauser posted image , ja jest res upam, da se lahko odda do konca aprila, ker to je do zdej mož delal in nimam pojma kaj vse je treba sploh napisatuser posted image no naj še kakšna odgovori-sej če ne bom šla pa jutri na CSD...

clock-img

29.03.2007, 22:12

clock-img

sazi

pencil-img

5175

mala, očitno smo te res precej zmedle
kolikor se spomnim, sem res dobila obvestilo v decembru, ampak spodaj ti pa "nalepim" nekaj, kar sme našla na strani od CSD Šiška, kjer je razloženo vse v zvezi z otroškimi dodatki:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

Primer: mati 16.5.2005 prvič vloži vlogo za priznanje pravice do otroškega dodatka za svojo 12-letno hčer.

Pravica se ji prizna (seveda ob izpolnjevanju zakonsko določenih pogojev) od 1.6.2005 do 31.5.2006. Novo vlogo mora vložiti v mesecu, v katere se izteče pravica do otroškega dodatka, torej najkasneje do 31.5.2006. Če bo mati vlogo vložila 1.6.2006, ji bo pravica prekinjena in ji bo (v kolikor izpolnjuje pogoje) ponovno priznana s prvim dnem naslednjega meseca, za dobo enega leta, torej od 1.7.2006 do 30.6.2007. V mesecu juniju 2006 pa ne bo upravičena do otroškega dodatka.

Tako da, kokor je prebrati, bo v redu, če oddaš do konca aprila.

clock-img

30.03.2007, 07:30

clock-img

mala

pencil-img

913

hvala saziuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem