writing-img

plavanje

clock-img

18.11.2007, 16:48

clock-img

polona 79

pencil-img

11

oj!

mene pa mal zanima kako je s plavanjem dojenčkov.

a mi lahk kira mal napiše v čem greste plavat.
v tistih plenicah za plavanje za enkratno uporabo? a sigurn ne premoči?

hvala.

lp

clock-img

18.11.2007, 16:55

clock-img

urskas

pencil-img

683

Mislim da lulanja ne zadržijo (jaz vsakič stisnem tisti balon poln vode...) vendar pa se ne napijejo vode, kot bi se navadne. Bistveno je da zadržijo drekec. Ravno tako so nerejene tudi kopalke za v vodo. Lulanje pač gre ven...

Jest v glavnem prakticiram pleničke za enkratno uporabo in jih menjam vsakič ko gremo ven iz vode. (v dveh urah dva-tri krat).

clock-img

18.11.2007, 17:22

clock-img

lora16

pencil-img

91

še bolje pa so neoprenske hlačke. vzdržujejo toploto pa še plovne so in so res fajn.
lp

clock-img

18.11.2007, 19:29

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

na tej strani boš našla vse o plavanju - tudi v kaj bi oblekli otroka, ko se gre plavat.

http://www.plavanje-dojenckov.com/

clock-img

18.11.2007, 19:50

clock-img

Padme

pencil-img

662

Midva z Jakom hodiva na plavanje vsak teden in oblečeno ima oboje - plavalne plenice (dobiš jih v DM-ju) in neopremske hlačke. Zakaj? Predvsem zaradi kakanja - ziher je ziher. Čeprav mislim, da se skoraj ne bi, ker mu je tako kul, da sploh nima časa razmišljat....user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa, ja na linku zgoraj ti vse piše...user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem