cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč...

clock-img

10.01.2008, 09:45

clock-img

čbela

pencil-img

163

se mi splača iti v h&m in c&a v celje???

clock-img

10.01.2008, 09:48

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

ja odvisno kaj pričakuješ, da boš videla

obe trgovini sta dobro obiskani in se da kaj najti pa še dokaj ugodno je, ni pa pravilo oz. nujno da je čist vsakemu všeč kar prodajajo in da boš 100% kaj našla za sebe

clock-img

10.01.2008, 09:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem iz Celja in ponavadi je bilo v C&A kr neki lepih stvari za bebice.Pa tudi v H&M .Ker ne vem kake stveri iščeš pa ti naj povem še to,da v H&M za odrasle nimajo nič pametnega,saj jaz tam zase nič ne najdem,v C&A pa sem že našla kej lepega,ker imajo tud mal večje številke kot so naprimer 44 ali pa 46,ker vse pač nismo suhice.Kako je pa zdej ko so razprodaje pa nevem,mogoče je že vse izropano.Jaz sem bla v soboto v Gracu vAvstriji pa so meli v C&A in v H&M tud ful lepe stvari,čeprav je bla gužva za znort je bla trgovina ful založena.Za dojenčke pa tak dobre stvari,da dol padeš.Morš neki kupit.Odloči se.Lep pozdrav.user posted image

clock-img

10.01.2008, 09:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Če sprašuješ zaradi nosečniških oblačil (sklepam zaradi foruma, kjer je vprašanje postavljeno) - H&M ima veliko lepih stvari zelo znižanih, vsaj prejšnji teden v petek je bilo tako. 50-70%. Zelo natančno pa nisem gledala, ker nisem noseča. Vem, da so bile kavbojke na naramnice znižane za 50%.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.1.2008 10:08:31 >

clock-img

10.01.2008, 10:11

clock-img

Anonimen

Dreka v H&M nimajo skor nič izbire za nosečnice,v C&A pa imajo veliko več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

10.01.2008, 10:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Okusi so seveda zelo različni (C&A ima recimo za moj okus grozne cote), preklinjati pa vseeno ni trebauser posted image .

clock-img

10.01.2008, 10:17

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Hallo!

Jaz sem sicer šla v H&M in C&A v Mariboru, ker sem od tam, ampak itak imajo podobne stvari. Res je, kaj je ena napisala, da imajo za nosečnice v H&M znižano od 50-70%. Jaz sem si tako lepo tuniko kupila, pa krilce (luštkano), pa nosečniške hlače....

Tudi za user posted image imajo zelo lepe stvari, poceni, pa kvalitetne se mi zdijo - vse je 100% bombaž in tako je vse cart...

vsekakor ti priporočam, lep nakup user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

10.01.2008, 21:36

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Jaz sem si prejšnji vikend v H&M v CE kupila kr neki stvari. Hlače so znižane za 50%, tak da so ble 17EUR. Fajn, mal športne, men so ble full všeč. Tunike, pa majčke maš že sam za 7EUR. Je pa več izbere v redni ceni, sam tudi ni take panike. Spodnji deli trenirke v redni ceni po 17 EUR, hlače po 30EUR.
V C&A so mel pa take velike številke, da ni blo nič zame, pa nisem suhe sorte (številka M).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem