writing-img

pomoč plisss

clock-img

17.06.2007, 19:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

izpolnjujem vlogo za otr.dodatek.Pa me zanima,če imam prejemke samo za pol leta,ostalo pa je bila porodniška kako izpolnit,pa kako vpisat glede preživnine?Hvala za inf.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.06.2007, 20:14

clock-img

karamela

pencil-img

645

Jaz bom vse skupaj seštela torej porodniško in redno delo ter vpisala pod šifro 101. Otroški dodatek pa se ne vpisuje v obrazec.

clock-img

17.06.2007, 21:09

clock-img

karamela

pencil-img

645

Ajoj, sory pomota, tisto da  otroški dodatek ne bom vpisala. (sem bila z mislimi že drugje). Hotela sem napisat,da glede preživnine nimam izkušenj, sem pa pogledala na obrazec in vpišeš pod 4 točko PODATKI O PLAČANIH PREŽIVNINAH.

clock-img

18.06.2007, 09:45

clock-img

ona

pencil-img

3685

Karamela,te moram malo popravit,tam vpiše preživnino tisti,ki jo plačujeuser posted image
če ona vlaga vlogo in otrok dobi preživnino,jo je treba vpisat na tisti list,kjer so prejemki družinskih članov,kot vpišeš zase,da si dobila plačo,vpišeš,da je otrok dobil toliko in toliko preživnine.Zdaj točno se ne spomnim kje to piše,ker nimam obrazca pred sabo.
Saraya,prejemke vpišeš kot si jih dobila,pol plače,pol porodniškeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem