writing-img

porodniska, dopust in regres

clock-img

21.03.2007, 14:20

clock-img

berti

pencil-img

40

Ce si več kot eno leto zaposlen za nedoločen čas in greš junija na porodniško,
koliko dopusta ti pripada in koliko regresa?

< Sporočilo je popravil berti -- 21.3.2007 14:31:51 >

clock-img

21.03.2007, 16:08

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Jaz sem bila na istem,pripadal mi je cel regres. Če delaš v tekočem letu 6 mesecev,ti pripada cel regres v naslednjem letu, v primeru seveda, če si zaposlena za nedoločen čas.

clock-img

21.03.2007, 16:10

clock-img

Anonimen

Za letos si ga itak dobila, mar ne? Se pravi ga imaš celega za letos. Iskoristiš ga po dogovoru z delodajalcem! Naslednje leto, ko prideš iz porodniške, pa ti pripada sorazmerni del do konca leta. Regres pa dobiš normalno takrat kot vsi.Letos in prihodnje leto.

clock-img

21.03.2007, 18:55

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Kdo pa izplača regres, če si že na porodniški. Jaz začnem porodniški dopust aprila, torej dobim junija ob porodniški še regres?
Za dopust pa sem mislila, da ti za celo leto pripada, tudi v službi so mi tako razložili.

clock-img

21.03.2007, 18:56

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Pozabila dodat, da se tudi letošnji dopust prenese na prihodnje leto. Jaz sem si pustila 10 dni, da lahko izkoristim do junija 2008.

clock-img

21.03.2007, 20:02

clock-img

sazi

pencil-img

5175

če si zaposlena celo leto (ne glede na to ali delaš, si na bolniški ali porodniški) ti pripada cel regres in cel dopust. Kdaj in kako dopust koristiš, je pa druga zgodba. za 2 tedna dopusta moraš pokoristiti v letu, za katerega je bil namenjen, ostalo pa se lahko prenese v naslednje leto in porabi do konca junija.
Regres ti izplača delodajalec tudi ko si na porodniški.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem