cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

primulut nor

clock-img

27.01.2008, 16:49

clock-img

Anonimen

A katera ve, če jemlješ tablete primulut nor, a lahko zanosiš?? In ali je lahko kaj narobe?? Jaz sem pozabila vprašat G, ko mi je predpisla te tablete.user posted image

clock-img

27.01.2008, 16:52

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Ponavadi piše  v navodilih, kot za vsako drugo zdravilo...prečekiraj

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

27.01.2008, 18:06

clock-img

Anonimen

Kolikor je meni znano zanositev ob Primulut Nor odsvetujejo.

clock-img

27.01.2008, 18:09

clock-img

neela

pencil-img

2128

Že če ti jih je G predpisal/a te tablete bi morala že vedeti zakaj. Pa vendar... jaz sem jih dobila predpisane zato, ker več kot 3 mesece nisem dobila user posted image . V bistvu te tablete sprožijo user posted image . Ne bi pa rekla, da kaj hudo pripomorejo k temu, da bi zanosila...user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2008, 18:23

clock-img

Anonimen

Pušenjak pravi, da se jih odsvetuje - tukaj.

Nataša Tul Mandič pa takole.

clock-img

27.01.2008, 18:42

clock-img

Anonimen

O, hvala za te povezave. Ravno to me je zanimalo. Jaz sem namreč dobila te tablete, zato ker ta mesec nisem dobila user posted image ,samo rjav izcedek sem imela 14 dni ( to se mi je zgodilo prvič) in te tablete naj bi jo po prenehanju sprožle.
Drugače pa se z možem že eno leto trudiva, da bi imelauser posted image . Zato me je to zanimalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem