writing-img

prvi pregled

clock-img

21.02.2005, 14:52

clock-img

miš_ka

pencil-img

31

pozdravček!
saj imam še kar dober teden časa do prvega pregleda. me pa je danes začelo nekaj bolet v levem jajčniku. ima katera kaj pojma o tem?
mogoče sem panična kar brezveze, ampak predolgo sem čakala na pikico, da bi to šlo mimo mene. tako, da bom verjetno kar jutri zagnjavla mojega G.
no, pa vprašanje. kaj se vse dogaja na prvem pregledu, kaj pogleda, kako dolgo traja, skratka vse me zanima!?
hvala za odgovore!!
lp, m

clock-img

21.02.2005, 15:12

clock-img

pi

pencil-img

918

miška koliko pa si noseča. Jaz sem 4 tedne in 5 dni. Pregled imam komaj 8.3. Sem že nestrpna, saj me vsak dan bolj skrbi če je vse ok.

clock-img

21.02.2005, 15:19

clock-img

miš_ka

pencil-img

31

ups. sem pozabla napisat, 8t3d

clock-img

21.02.2005, 16:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Miška, jaz sem 8t3d gestacije (ti verjetno šteješ od prvega dne zadnje M, jaz je nisem imela, tako da ne morem uporabljati tega štetja).

Sestra pri G mi na vsakem pregledu, tudi prvem, zmeri pritisk, pa stehtati se moram. Mi ni treba posebej onenjat, da tista njihova vaga kaže ful več kot moja doma.:)-

G mi je na prvem pregledu tako v prvi kot drugi nosečnosti naredil UZ za potrditev. Če se prav spomnim, me je v prvi nosečnosti pregledal tudi vaginalno, tokrat pa ne. Povpraša te po družinski anamnezi (če je v družini diabetes ali kaj podobnega), določi PDP (OK, ti ga že veš, pri meni je moral tokrat delati 2 UZ, da je določil).

Potem sem šla v laboratorij dat kri in vodo in to je bilo to. Kako dolgo traja? Pojma nimam, kakih 10-15 min recimo.

clock-img

21.02.2005, 16:33

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aja, špikanje ni ponavadi nič nenavadnega, ampak če te skrbi, kar v akcijo. Mene precej zbada na desni strani. Danes sem bila na pregledu, ker sem čez vikend čisto rahlo krvavela, pa mi je G rekel, da je to vse normalno.

clock-img

22.02.2005, 08:12

clock-img

saba

pencil-img

1221

MENE JE NA ZAČETKU TUDI SKOZI ŠPIKALO NA OBMOČJIH JAJČNIKOV, PA JE g. REKU DA JE TO NORMALNO.

LP
SABA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem