cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rjav izcedek

clock-img

10.01.2008, 20:13

clock-img

taši84

pencil-img

319

hojla!

zadnjo M sm mela 28.12. in od učeri naprej rjav izcedek. dva dni me matra v trebuhu ker je ovulacija. a je možno (pomojm je želja po user posted image prevelika) da bi loh kj blo?bolj ne kot ja. čist sm že zmešana od tega. dons bi mogla it na UZ k drugi G pa ga tole kvačka.
bo že.

lp

**Septembra bomo trije....**

clock-img

10.01.2008, 20:22

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Upam ,da je to na kar ti misliš. Sama se na tvojem mestu ne bi sekirala,pač pa stopila v akcijouser posted image user posted image user posted image .Zato dragemu pripravi dobro romantično večerjo in nato seveda ,kot sem omenila v akcijo nauser posted image .Tudi tebi želim vso srečo.

clock-img

10.01.2008, 20:26

clock-img

Hans

pencil-img

501

Če je ovulacija le v akcijo user posted image user posted image user posted image , pa mogoče bouser posted image .

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

10.01.2008, 20:26

clock-img

taši84

pencil-img

319

hvala za spodbudo. se mi je že dostikrat dozdevalo da sem pa kup testov nrdila pa nč. tle je bla tut ena tema na ovulacijo in pomojm je samo to. sam tut user posted image skor ne upam k je ta izcedek. ker da bi bla M npo 9 dneh je tut čudno.

**Septembra bomo trije....**

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem