writing-img

test za OV

clock-img

30.12.2007, 21:02

clock-img

pilar28

pencil-img

203

Pozdravček, zanima me, kakšne izkušnje imate s testi za ugotavljanje OV?
Jaz sem ga naredila in je pokazal +.Pomeni, da lahko danes in v dneh + OV testa zanosim- al ne?Oziroma koliko % so ti testiuser posted image

Upam, da bo res že končno user posted image , drugače se bomo "spufale" s temi nakupi testovuser posted image

clock-img

30.12.2007, 21:26

clock-img

Anonimen

Test je zasnovan na zaznavanju prisotnsoti hormona LH, kadar se ta močno zviša 24 do 48 ur pred ovulacijo. Žal je lahko test tudi lažno negativen (kadar se vrh "zgreši" ali lažno pozitiven, kadar ima ženska npr. trajno višje vrednsoti hormona LH.

by Pušenjak

clock-img

31.12.2007, 00:29

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Izkušenj s temi testi nimam...imam pa z bc mini. Mi je že večkrat pokazal ovulacijo. Ene 3 dni je bila vidna druga črtica...najprej čisto rahlo, potem malo bolj, potem pa je počasi izginila. Čez približno 2 tedna pa sem dobila M... Me prav zanima, če bo ta ciklus spet tako...18. al 19.12. je spet kazal 2 črtici.

Sicer ti verjetno nisem nič kaj pomagala...mogoče je edino bc mini cenejši kot tisti za OVuser posted image

Lp

clock-img

31.12.2007, 08:05

clock-img

pilar28

pencil-img

203

hvala za info, ja najbooljše je malo pozabit in užiti decembersko norost, bomo vidli kako bouser posted image
ELLIE, upam da bo januarja žeuser posted image
potem bovauser posted image user posted image user posted image  skupaj...lp

clock-img

31.12.2007, 08:32

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Pilar: jaz sem jih uporabljala letos juij-avgust, ker sva mislila zanosit. 2meseca pred predvideno načrtovano user posted image  sem dobila oba meseca pozitiven rezultat okoli pričakovane O. Ko pa je šlo zares v avgustu pa ničuser posted image . Sem se tako ustrašila, da ne bo nič, no pa je vseeno septembra CB pokazal velik+.
Lahko kažejo prav ali pa tudi ne. Osebno mislim, da so potrata denarja.

clock-img

31.12.2007, 10:45

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

Hoj,

tudi jaz imam podobne izkušnje. V novembru in decembru (ravno zdej) sem delal teste.
Prejšnji mesec mi je samo en dal pokazal rahlo drugo črtico in sem se že ustrašla, da
mogoče sploh nimam ovulacije.
Sem bila pa ravno v petek pri G in mi je naredila ultrazvok - me je malo pomirila in rekla,
da bo ovulacija nastopila v roku dveh dni.
Sem pa delala teste in mi že tri dni kaže zelo rahlo drugo črtico. Se pa nočem preveč
obremenjevat s temi testi. Pridno user posted image , pa bomo vidli, če kej rata.

Mislim, da testov ne bom več kupovala, ker so resnično samo potrata denarja.

Pozdravčki vsem

clock-img

01.01.2008, 14:48

clock-img

pilar28

pencil-img

203

.....potem pa kar veselo user posted image user posted image , da bouser posted image  čimpreje....srečno v novem letu 2008 in januarske M naj ne bouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem