writing-img

tisti ki

clock-img

30.06.2007, 13:04

clock-img

snake

pencil-img

716

živite, hodite z nekom a ste zaljubljeni v nekoga tretjega, kako živite??? zakaj ne zapustite partnerje??? vam je tako komot??? 

clock-img

30.06.2007, 13:06

clock-img

srki

pencil-img

9222

To tudi mene res zanima. Zakaj varati? Zakaj parnterju ali parnetrici ne povedati, da ji/mu ni več do nje?

clock-img

30.06.2007, 13:18

clock-img

purple

pencil-img

1897

To je zelo težka situacija. Kar veliko let nazaj sem bila poročena z enim, ljubila sem drugega. Takrat sem bila še mlada, neizkušena, nisem se znašla v situaciji....Tu so bile tudi druge okoliščine-bili drugi ljudje, ki so me silili v zvezo z nekom, ki ga nisem ljubila.  Nekega dne mi je prekipelo in sem odšla- k mojemu zdajšnjemu možu- samo za določen čas, pa sem mogla prekiniti zvezo tudi z mojimi starši, mojo okolico....To je težko, samo dandanes mi ni žal, saj so vsi čez čaz sprejeli mojo odločitev.

clock-img

30.06.2007, 13:58

clock-img

Anonimen

Zanimiva tema.. user posted image

clock-img

30.06.2007, 17:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Iz katere se je izcimilo bore malouser posted image .

clock-img

30.06.2007, 17:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: snake

vam je tako komot??? 

Ne.

Ampak tako pestro in zabavno user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.06.2007, 17:25

clock-img

Anonimen

Pomoje zato ker so strahopetci

clock-img

30.06.2007, 17:37

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Po mojem tudi. Ali pa so razdvojeniuser posted image

clock-img

30.06.2007, 17:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Tudi če si razdvojen ne moreš bit celo življenje,...ali pačuser posted image

Enkrat se je treba odločit.

Po mojih izkušnjah se jih večinoma odloči šele ko gredo direkt k drugemu. Da bi pa prvo končali vezo, se odselili, živeli sami...in se potem začeli dobivat z drugim... Redki so. Je pa za mojo logiko to edino pravilno. In vsak ki vsaj malo spoštuje sedanjega partnerja, bi tako naredu.
Samo večina se boji ostati sama....
So pa izjemeuser posted image

clock-img

30.06.2007, 17:44

clock-img

Anonimen

mam nasvet za vse, ki so v takšni situaciji...tipi nej postanejo šejki, ženske pa amazonke user posted image

clock-img

30.06.2007, 17:49

clock-img

Anonimen

ali pa imajo radi tako enega kot drugega...sodeč po izkušnjah, ki so jih nekateri delili z nami tule na rr, ni to nič nenavadnega...

clock-img

30.06.2007, 19:50

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Oboje user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

30.06.2007, 22:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ali pa imajo radi tako enega kot drugega...sodeč po izkušnjah, ki so jih nekateri delili z nami tule na rr, ni to nič nenavadnega...

user posted image

Al pa cakajo, da se drug odloci.. In da med tem ne bojo cist sami samcati.. je pac tko.. Mogoc jim pa celo pase.. da se drugi ne more odlocit.. ker bi se tud sami mal tezko.. Verjeten to ni tko enostavno.

Sam zdej pa ne vem kater soncek pase zraven user posted image   Al tale? user posted image user posted image  al tale user posted image user posted image  !? eh kr oba.. user posted image user posted image

clock-img

30.06.2007, 22:31

clock-img

Anonimen

Ja kaj e veš kako je to???Zdaj npr.si ne morem predstavljat,da bi kar šla nekam  k drugemu,ko sem tolko let tukaj rihtala delala potem pa vse pustit in odit k drugemu in spet tam jovo na novo delat.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2007, 22:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja kaj e veš kako je to???Zdaj npr.si ne morem predstavljat,da bi kar šla nekam  k drugemu,ko sem tolko let tukaj rihtala delala potem pa vse pustit in odit k drugemu in spet tam jovo na novo delat.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .......ne vem kerga nej še poknemuser posted image -sej se hecaš neuser posted image

clock-img

30.06.2007, 22:48

clock-img

Anonimen

.......ne vem kerga nej še poknem -sej se hecaš ne

Ne me narobe razumet Karin.Mislila sem zakaj bi nekoga pustila zaradi nekega drugega.In vse kar sem do sedaj naredila pustiti in oditi pa nekje na novo začeti.Razen,če se res ne razumeš z sedanjim partnerjem to je drugo.Če ga nimaš več rad,če nič ne štima ok.Ampak kar tako,ker ti je drugi bolj všeč hvala lepa.

clock-img

30.06.2007, 22:50

clock-img

Anonimen

Ja to itak. K na koncu je itak povsod isto. Večinoma taki ljudje niso nikoli zadovoljni s tem kar imajo in skoz iščejo nekaj boljšega.

Saj ne rečem, lahko se zaljubiš....sam kaj pa pol iz te zaljubljenosti rata je pa vprašanje.

clock-img

30.06.2007, 23:31

clock-img

Anonimen

Danes pa res ne kapiram nič tle gor.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2007, 23:33

clock-img

Anonimen

Danes pa res ne kapiram nič tle gor.

user posted image zakaj pa ne?

clock-img

30.06.2007, 23:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati

Danes pa res ne kapiram nič tle gor.user posted image user posted image user posted image

Pejd spatuser posted image -bo jutr bulšuser posted image

clock-img

30.06.2007, 23:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: snake

živite, hodite z nekom a ste zaljubljeni v nekoga tretjega, kako živite??? zakaj ne zapustite partnerje??? vam je tako komot??? 

Partnerje ne zapustijo zato, ker ne želijo ostati sami... Želijo prvo vedeti, da jim bo pri drugem partnerju vse sigurno, šele nato se odločijo za svoj odhod.. Vsaj tako jaz mislim...

clock-img

30.06.2007, 23:42

clock-img

Anonimen

Meni je en moški res nekaj posebnega(še vedno,čeprav ga že več let nisem videla), vsak trenutek ko sem bila z njim sem 1000% uživala, ampak si ga nisem znala predstavljati kot očeta svojih otrok, kjub temu da je bil veliko starejši od mene, se mi ni zdel zrel za resno zvezo! Sem veliko premišljevala, kako bi bilo če bi izbrala njega in ne sedajnega moža-nekako sem vedela da mi bo pri možu lepše, bo boljši očka, je bolj družinski človek! Meni pa družina pomeni veliko! In vem da sem se prav odločila, in ja oba sem imela zelo rada-vsakega na drugačen način! In ni mi žal, da se je tako izteklo!

clock-img

30.06.2007, 23:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Partnerje ne zapustijo zato, ker ne želijo ostati sami... Želijo prvo vedeti, da jim bo pri drugem partnerju vse sigurno, šele nato se odločijo za svoj odhod.. Vsaj tako jaz mislim...

zadela zebljico na glavico...not

clock-img

30.06.2007, 23:43

clock-img

Anonimen

user posted image zdaj pa jaz ne razumem zadnje bivšeuser posted image

clock-img

30.06.2007, 23:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

zadela zebljico na glavico...not

Napisala sem, da TAKO MISLIM, ne da vem, da je tako.. Mislimo pa itak vsi drugače!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem