writing-img

ušesa

clock-img

21.02.2005, 22:13

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Zanima me kako ve svojim:duda:čistite ušesa.Opazila sem da ima moj lumpi zelo umazana ušesa pa mi je pediatrinja rekla naj jih ne čistim,mene pa zelo moti ker ga sigurno srbi.:sloncek:

clock-img

21.02.2005, 22:26

clock-img

taj2004

pencil-img

444

Jaz Taju ucistim vsakic ko se kopamo, z palcko za usesa:bravo:

clock-img

21.02.2005, 22:27

clock-img

Zea

pencil-img

327

Jaz ji samo tisto kar ven priteče z vatirano palčko obrišem ko spi. Ampak res samo zunaj in ko je otrok res miren! Ušesno maslo uho ščiti pred okužbami zato ne pretiravaj!

clock-img

21.02.2005, 22:32

clock-img

Anonimen

Po kopanju s palčko, če ne pozabim.

clock-img

21.02.2005, 22:47

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Vsak dan po kopanju mi zunanje uho očistim z otroškimi palčkami. Glede na to kako so "kosmata" vsak večer bi bil že gluh, če mu ne bi!

clock-img

21.02.2005, 23:17

clock-img

Amai

pencil-img

76

Mene tudi to zanima oz. mi ni jasno:zmeden:. Vsi pravijo, ne čistit, še manj drezati s palčko notri, ker je sluhovod pri dojenčku tako kratek in lahko kaj hitro poškoduješ bobnič... In potem jaz očistim le, ko mu maslo "pade" ven... A vsakič do sedaj, ko sva bila pri zdravnici in mu je gledala ušesa, je rekla, da kako ima zamašeno... In če pogledam, res vidim maslo, ampak bolj notri, ki ga ne moreš očistiti drugače kot s palčko... Kdo bi vedel:zmeden::zmeden:?!

clock-img

21.02.2005, 23:49

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz mu ušesa čistim po kopanju s palčkami, in sicer s tistimi palčkami, ki so zaobljene za dojenčke(iz DM). S temi palčkamu mu ne moreš nič poškovati, ker gredo notri samo nekaj milimetrov, toliko da lepo očistijo.
:sloncek:

clock-img

22.02.2005, 06:32

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Z vodo in vato pri vsakem umivanju. Seveda samo zunanji del.

clock-img

22.02.2005, 06:42

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz tudi po vsakem kopanju, s palčko ki ima odebeljeni zgornji del!

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem