writing-img

umetna oploditev v tujini

clock-img

21.12.2007, 13:42

clock-img

Anonimen

Katera mi lahko pove kaj več o tem. Kje....kakšni so stroški....kje s kom kontaktirati....karkoli....

Hvala

clock-img

21.12.2007, 13:45

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Težave z zanositvijo, je več infotov o tem. Dekleta so hodila/hodijo v Prago. Za druge države ne vem.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.12.2007, 14:30

clock-img

Anonimen

Praga, Barcelona in Zagreb
Cena je odvisna od postopka.

clock-img

22.12.2007, 13:32

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Najbolj se omenja Praga in to v povezavi z donatorskimi celicami, kadar gre za tovrstni problem. Več o tem najdeš na http://www.neplodnost.info/forum/  V Pragi so tudi cene za nas dostopnejše.

Zelo priznani specalisti so tradicionalno tudi v Švici (ProCrea), samo tam so pa privat klinike in so cene za nas izjemno visoke. Poleg tega je razdalja tudi precejšnja.

Sicer pa se splača poskusiti pri nas v Sloveniji, naši strokovnjaki so tudi v tujini zelo znani in cenjeni. Slovenija je na tem področju v samem svetovnem vrhu glede na rezultate. V tujii še posebej poznajo in cenijo dr. Reša (Dravlje- Postojna), dr. Tomaževiča (GK LJ) in dr. Vlaisavljeviča (GK MB).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem