cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašanje

clock-img

23.04.2010, 17:23

clock-img

tejčit

pencil-img

220

zdravo.mene pa nekaj zanima.noseča sem 4mesece in sem morala dat kri za ščitnico.
in danes me je zdravnik poklical da imam čisto malo povečano ščitnico.a je imela še katera to in kaj v takem primeru.
hvala lepa

clock-img

23.04.2010, 18:47

clock-img

sajka

pencil-img

57

nisem imela takega problema.verjetno imas povecano ze od prej.Scitnica proizvaja hormone..
Najvec vplivajo nanjo zivci.Nehaj se zivcirat,in poisci kaksno alternativno moznost zdravljenja ne tablete.(bioenergetik je pomagal moji teti in bratrancu)

clock-img

23.04.2010, 21:59

clock-img

čili

pencil-img

646

niso samo živci. Zdaj ko si noseča predvsem upoštevaj nasvet zdravnika!!

clock-img

24.04.2010, 16:33

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

IZVIRNO SPOROČILO: čili

niso samo živci. Zdaj ko si noseča predvsem upoštevaj nasvet zdravnika!!

se strinjam. meni je nošečnost sesula hormone, sicer sem imela že prej malce težav, ampak v začetku nosečnosti so mi odkrili težave z ščitnico. mene so med nočnostjo obravnavali kot rizik, oz imela sem malce več uz pregledov, 1x na mesec kontrolo krvi in obvezno jemanje tablet. takrat nisem niti pomislila da bi šla na aletrnativo. sem pa potem po rojstvu ampak se mi ni dobro izšlo, tako da bom do konca življenja na eutyrox tabletih. sej ni tolk hudo, le pazit je treba, da se držiš navodil.

koliko pa imaš vrednost? za primerjavo, jaz sem imela ko so mi odkrili 17, 56 neka normala pa je še (če se še prav spomnim) 4,25.

clock-img

25.04.2010, 21:25

clock-img

isobel

pencil-img

289

Točno to sem imela jaz. Meni ni ščitnica delala dobro že v najstniški dobi, a se je po nekaj letih to uredilo. Potem se je pa spet povečala v času nosečnosti. Ugotovili v 5. mesecu nosečnosti. Šla na UZ ščitnice, kjer so ugotovili povečanost kot posledico vnetja. Nisem imela nobene terapije, le kontrole na vsakih nekaj mesecev. Z otročkom je vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem