writing-img

zanositev

clock-img

22.01.2008, 13:30

clock-img

liti

pencil-img

1

pozdavljeni!
upam, da bo imela katera izmed vas odgovor na moje vprasanje. in sicer.
stara sem 24 let in sem 4 leta jemala kontracepcijske tablete Diane 35. sedaj pa s partnerjem nacrtujeva narascaj. zanima me, kako dolgo traja, da pride do zanositve. ginekologinja mi je sicer povedala, da je zanositev mozna takoj. vendar me zanimajo predvsem vase izkusnje s tem. ker sem nekje prebrala, da je potreben dolocen cas.  bila bi zelo hvalezna za vase odgovore.
lp, litiuser posted image

clock-img

22.01.2008, 13:46

clock-img

uršula83

pencil-img

635

Zanositev je možna takoj, celo pravijo da si zelo ploden po prenehanju KT, vendar pa zaradi vsebnosti hormonov odsvetujejo zanositev vsaj 3 mesece po prenehanju KT. Vendar pa je kar nekaj mojih znank zanosilo takoj po KT, pa ni z nobenim user posted image  bilo nič narobe, so pa jemale nizko dozne KT, diane 35 pa ne vem če so ravno nizko dozne.

clock-img

22.01.2008, 15:52

clock-img

little angel

pencil-img

477

jaz sem jemala logest pa sem jih nov nehala pa se kr nicuser posted image ceprav ful delama na tem, ampak res fuullllllllllllll, upam da bo kmaluuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem