cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanositev po abraziji

clock-img

05.02.2008, 23:39

clock-img

ninyka

pencil-img

34

20.9 sem mogla prekinat nosečnost zaradi zdravstvenih razlogov,od takrat sem imela zelo redne cikluse 30dni nazadnje pa sem imelauser posted image 2.1 in od takrat je še vedno nimam.test sem delala par dni nazaj ampak je bil negativen,zanima me ali je možnost da imam sedaj premalo hormona in mi zato ne pokažeuser posted image .
nočem se spet prehitro veselit ker bi bila potem spet razočarana. 

clock-img

05.02.2008, 23:44

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

ojla....jaz sem tud imela abrazijo en dan za tabo...prejšnji mesec sva se odločla da bova delala na user posted image  in danes zagledla + ...sem delala pa test 3 dni pred user posted image ...tako da po izkušnjah bi ti moral pokazat če bi bilauser posted image ...nočem te spravljat v slabo voljo nared test u četrtek če si ga delala že par dni nazaj lahk da imaš premal hormona v sebi....držim pesti zate....

clock-img

06.02.2008, 12:09

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Zakaj si mogla prekinat nosečnost,če ni preveč osebno vprašanje?
Kar vztrajaj še naprej,upam,da boš čim prej zagledalauser posted image aliuser posted image  Držim pesti!!!

clock-img

06.02.2008, 12:11

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Ja pri meni je tudi trajal kar nekaj časa,da mi je test pokazal user posted image .Enim pokaže takoj,enim pa ne,čist različno.Srečno.

clock-img

06.02.2008, 14:10

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

ma nisem po lastni volji šla na abrazijo.... srček ni več utripal tko da sem morala na čiščenje...no kot že rečeno smo včeraj zagledali user posted image  (+)v prvem poskusuuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem