writing-img

zdravniški karton

clock-img

16.03.2008, 13:10

clock-img

catja2

pencil-img

377

Po enem letu se otroku še vedno ni do konca pozdravila bolezen in zato bi rada šla do drugega P po nasvet.
Ali moram naši P povedati, zakaj rabim karton?
Zaenkrat še P ne nameravam zamenjati in zato tudi ne bi rada da ve, da iščem drugo mnenje...

Drugi P pa zahteva, da imam zraven karton!

Torej moram povedati, zakaj ga rabim oz. kakšen izgovor naj povem???user posted image

clock-img

16.03.2008, 13:16

clock-img

darja72

pencil-img

614

Izgovor???
Mogoče le pojasnilo, da svojega dela niso korektno opravili in da greš pač zato po drugo mnenje.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

16.03.2008, 13:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Povej, kot je -da rabiš karton, ker želiš še mnenje drugega zdravnika.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.03.2008, 15:21

clock-img

coca cola

pencil-img

216

Kartona ne boš dobila v roke.
Če pa ne zaupaš pediatru, ga pač zamenjaj.

clock-img

16.03.2008, 16:19

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ti lahko samo sestro prosiš da naj karton pošlje tja in tja...ji ni treba nič razlagat...Lepo prosi in mora poslat.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

16.03.2008, 22:38

clock-img

coca cola

pencil-img

216

IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Ti lahko samo sestro prosiš da naj karton pošlje tja in tja...ji ni treba nič razlagat...Lepo prosi in mora poslat.

to lahko naredi, če bo izbrala drugega pediatra, če ga pa noče pa katrona ne bo dobila

clock-img

17.03.2008, 09:38

clock-img

catja2

pencil-img

377

KAj pa, da mi izvide od bolnišnice skopira-to lahko zahtevam? Meni so najbolj pomembni ti izvidi; kopijo izvidov, ki smo jih mi dobili pa je seveda kuža pojedel user posted image  user posted image user posted image

clock-img

17.03.2008, 10:27

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

dina kako da ne.....jaz sem prosila naj mi pošljejo kartone v drug ZD k drugemu pediatru, pa ni bilo problema. No res pa je da sem potem tudi pri tem drugem pediatru ostala...ampak tega nisem nikomur razlagala, še najmanj tisti sestri s katero sem govorila po telefonu.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

18.03.2008, 18:37

clock-img

catja2

pencil-img

377

Torej prosila sva za izvide, ki so nama jih dali brez problema in sva si jih lahko skopirala; povedala sva pa, da greva po drugo mnenje!

Kartona pa 100% ne bi dobila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem