cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Nosečniški koledar

calendar-img
arrow-img

1. TEDEN

2. TEDEN

3. TEDEN

arrow-img

Noseči ste: 1 tednov

Če bo šlo vse posreči, je tole vaša zadnja menstruacija. No, čez dobro leto spet pride…

news-img

Danes je prvi dan vaše zadnje menstruacije, no vsaj za naslednjih devet mesecev! Noseči sicer še niste, a za izračun predvidenega termina poroda, je ta datum pomemben, zato si ga zapomnite. Ta teden se šteje že kot prvi teden nosečnosti.

Mami v 1. tednu

Kaj mora vedeti mamica?

Danes je prvi dan vaše zadnje menstruacije, no, vsaj za naslednjih devet mesecev! Če načrtujete nosečnost, je zdaj idealen trenutek, da nezdrave prehranjevalne in ostale navade pustite za seboj. Na jedilnik uvrstite veli...

arrows-img

Preberi več

Plod v 1. tednu

Zarodek

Ga še ni! Maternična sluznica se debeli, da bo pripravljena na sprejem oplojenega jajčeca. V jajčniku pod vplivom spolnih homonov zori jajčece in ko bo nastopila ovulacija, se bo sprostilo dozorelo jajčece. Do ovulacije je vsaj še 7 do ...

arrows-img

Preberi več

Očka v 1. tednu

Kaj mora vedeti očka?

Tudi za bodočega očka, tako kot za bodočo mamico, veljajo pravila zdravega prehranjevanja in življenja. Zdaj je idealna priložnost za opustitev kajenja!

In še hudomušen nasvet: spočijte si! Ob koncu nasledn...

arrows-img

Preberi več

Nosečniški cukrček

Pozabite na svet okoli sebe! Danes je vaš dan! Naj vas nič in nihče ne ustavi! Počnite samo to, kar si že dolgo želite, pa si ne vzamete časa. Berite trač revije, naj kuhajo drugi!

Vsi tedni

calendar-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem