cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

VIDEO: 4 preprosti triki, kako očistiti otrokove slikarske umetnine s sten

Je tudi vaš otrok stene uporabil za umetniško platno in imate zdaj na njih njegove risbice? V videu preverite štiri preproste trike, s katerimi lahko odstranite vse vrste barvic.

Ko otrok odkrije risanje, se velikokrat zgodi, da jim list papirja kmalu postane premajhen in svoje umetniško izražanje prenesejo na snežno bele stene. Skoraj nemogoče je to preprečiti, obstajajo pa precej preproste rešitve, da stene vrnete v prvotno stanje.


PREBERITE TUDI: Pustite otroku, da "packa"


Štirje učinkoviti načini za "čiščenje" sten

1. Sledi pastelov, barvic ali svinčnikov lahko odstranite z belo zobno pasto. Na »risbico« z robčkom nanesite plast zobne paste, nato jo očistite s čisto, mokro gobo.


2. V skledo damo malo vode in sode bikarbone ter s pomočjo zobne ščetke nanesemo na umetnino. Pustimo delovati nekaj minut in obrišemo z mokro gobo.


3. Na gobo nanesite nekaj kapljic kokosovega olja in z njo podrgnite sledi barvic. Nato obrišite z vlažno in čisto krpo.


4. V posodo nalijete alkoholni kis. Vzemite kos blaga, ga pomočite in drgnite čečkanje po steni, dokler ne izgine.

 

Poglejte si postopke odstranjevanja "umetnin" v videu zgoraj.


Naj vas ne bo strah, da bi poškodovali barvo na stenah. V vsakem primeru boste morali na novo prepleskati stene, ko otroci to fazo prerastejo, za prvo silo pa bodo ti triki zagotovo pomagali.

news-img

Miti o dojenju in mlečnih formulah

V svetu starševstva se pojavlja neskončno vprašanj, dvomov in dilem, še posebej ko gre za prehranjevanje dojenčkov. V poplavi informacij so starši lahko izgubljeni, zato je ključno imeti na voljo zanesljive vire informacij.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem