cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

FOTO: Lepota poroda - čudež življenja

Poglejte si čudovite fotografije poroda in prvih trenutkov, ko starša zagledata svojega novorojenčka, ob katerih ne boste ostali ravnodušni. Rojstvo je resnično pravi čudež!

Porod resnično čudež narave, najintimnejši in najsrečnejši trenutek v življenju staršev, zato ne preseneča, da postaja porodna fotografija vse bolj popularna.

Na družabnem omrežju Facebook so se profesionalni in amaterski fotografi, z željo podeliti vse prečudovite trenutke poroda, združili v posebno skupino "Birth Photography. Na njihovi Facebook strani tu najdete ogromno fotografij poroda, mi pa vam ponujamo video z izborom najlepših trenutkov iz porodne sobe. Vključuje 68 čudovitih fotografij poroda pofesionalnih fotografov z vsega sveta.

 

PREBERITE TUDI: FOTO: Poglejte si najboljši fotografiji poroda!

 

Porodna bolečina, smeh, solze, zvijanja mame v porodnih krčih, srečni nasmeha očeta, zmedenost bratca in sestrice ... Čisto iskreni, spontani in pristni trenutki ... vse to si lahko ogledate na teh fotografijah, ki same povedo več kot milijon besed. Trenutki popolnosti, trenutki rojevanja novega življenja!


Kliknite in uživajte v teh prekrasnih fotografijah čudežnosti življenja!


VIR: Youtube.com

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem