cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Neocelica in Lifegenetics BABY

clock-img

22.9.2011

Naša življenjska popotnica vašemu otroku: vsem staršem, ki boste med 22.9. in 22.11.2011 podpisali in poslali pogodbo o shranjevanju matičnih celic (paket Cryo-Cord+) podarjamo gensko analizo LifeGenetics Baby v vrednosti 295€.

Neocelica in Lifegenetics BABY

Ste na novi in razburljivi poti starševstva?

Obdaja vas neizmerno veselje, hkrati pa se vam porajajo vprašanja o dobrem počutju in zdravju še nerojenega otroka.

Se sprašujete, kaj že sedaj lahko storite, za otrokovo zdravje? 

Shranite matične celice iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice in spoznajte otrokov genski zapis z gensko analizo LifeGenetics Baby. Za zdravje v prihodnosti.

Naša življenjska popotnica vašemu otroku: vsem staršem, ki boste shranili matične celice ob rojstvu (paket Cryo-Cord+) med 22.9. in 22.11.2011 podarjamo gensko analizo LifeGenetics Baby v vrednosti 295€. Podrobnosti preberite TUKAJ.

Promocijsko sporočilo

news-img

Miti o dojenju in mlečnih formulah

V svetu starševstva se pojavlja neskončno vprašanj, dvomov in dilem, še posebej ko gre za prehranjevanje dojenčkov. V poplavi informacij so starši lahko izgubljeni, zato je ključno imeti na voljo zanesljive vire informacij.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem