cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Očetje in nosilke: Ko so dojenčki in očetje eno

clock-img

5.10.2022

Ob besedi nosilka po navadi najprej pomislimo na mamo, ki v nosilki nosi dojenčka. Za vas smo zbrali nekaj čudovitih fotografij očetov, ki ponosno prenašajo svoje otroke v nosilki oziroma traku.

Očetje in nosilke: Ko so dojenčki in očetje eno

Če je v starih časih moškim bilo nerodno voziti otroški voziček, si sodobni očetje ponosno naprtajo nosilko, s katero lahko svojega otroka lahkotnejše prenašajo po parku, mestu ali celo v službi. Ženske se ob pogledu na majhnega dojenčka, ki spi v varnem moškem naročju, seveda vse stopimo, kar pogumne očete le še dodatno spodbuja k rušenju stereotipov.


PREBERITE TUDI: Pomembno - če boste nosili otroka ...


Glavni vzrok za uporabo nosilk pa je, poleg praktičnosti, tudi pri očetih takšen kot pri mamah: z dojenčkom ob svojem telesu se z njim lažje povežejo, ga (za)čutijo in gradijo ljubeč odnos. Znanost vsekakor potrjuje, da t.i. materinski čut ni rezerviran le za matere.


Ženske, uživajte v ogledu galerije fotografij, moški pa se dokončno prepričajte, da ste lahko "kul" tudi z otrokom v nosilki.

 

NE SPREGLEJTE: Prvi spletni tečaj o nošenju otrok: V OBJEMU NOSILKE!

Veliko praktičnih napotkov, predstavitev najpogostejših nosilk in številne ugodnosti, tudi popust pri nakupu nosilke.

POSEBNI POPUST v Tednu otroka® - 60 % znižana cena s kodo: OTROK60. Pohiti, saj znižanje velja le do nedelje, 9. oktobra 2022 do 23:59 ure! 

Več tukaj >>

news-img

Kako do rednega odvajanja?

Zaprtje moramo prepoznati kot resno težavo. Pravočasno moramo poskrbeti za redno prebavo, ki je pomembna za ohranjanje zdravja in dobro počutje.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem