cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Najbolj ponosni oče z Downovim sindromom sije od sreče: Moj sin je postal zdravnik

Sirijec Jad Issa se je rodil z Downovim sindromom in njegova življenjska zgodba je pravi navdih.

Poseben očka, ki je upravičeno ponosen na svojega sin

Pogosta in napačna predstava o ljudeh z Downovim sindromom je, da ne morejo imeti otrok. Ženske z Downovim sindromom lahko običajno imajo otroke, v izjemno redkih primerih pa lahko moški z Downovim sindromom postanejo očetje. Jad Issa, ki živi z Downovim sindromom, z ženo ni imel le sina, ampak ga je tudi vzgojil v zobozdravnika. Ta čudovita zgodba družine iz Sirije dokazuje, da nič ni močnejše od nesebične ljubezni.

 

PREBERITE TUDI: Moj otrok ima Downov sindrom - resnična zgodba

 

Jad Issa in njegova žena sta poročena 21 let in imata sina Saderja, ki trenutno študira zobozdravstvo. Sader je pred kratkim na družbenih omrežjih spregovoril o svoji družini, da bi vsem pokazal, kako ponosen je na svojega očeta.

 

 

 

 

- Moje ime je Sader Issa in sem študent tretjega letnika stomatologije. Moj oče ima Downov sindrom. Že 21 let je oče, mož in vodja družine. Otrok, ki odrašča z osebo z Downovim sindromom, bo imel vso ljubezen in nežnost, ki jo potrebuje - je dejal Sader.

 

 

 

- Ne bi si mogel želeti drugega očeta. Jaz sem ponosen nanj in on je ponosen name. Pri 21 letih je poskušal narediti vse, da bi mi zagotovil normalno življenje, kot ga imajo drugi otroci. V času študija mi je bil v vseh pogledih največja opora, psihično, finančno – pravi ta ponosni fant.

 

 

- Moj oče in mati imata življenje, polno ljubezni, preprostosti in ponižnosti. Očetova družbena razmerja so preprosta in čista, ker ima rad vse, v zameno pa ga vsi ljubijo in spoštujejo ter obravnavajo kot vsakega drugega človeka. Ena izmed stvari, na katero sem še posebej ponosen je, ko me oče prvič predstavi novi osebi in reče: "Moj sin je zdravnik!" Kot bi rekel: »Imam Downov sindrom, a sina sem vzgojil in naredil vse, da bi mu pomagal, da postane zdravnik, ki zdravi ljudi« – razkriva Sader, čigar zgodba je navdihnila mnoge.

 

VIR: Luftika.rs

 

PREBERITE TUDI: Koprivnica pri otroku

news-img

Kako do rednega odvajanja?

Zaprtje moramo prepoznati kot resno težavo. Pravočasno moramo poskrbeti za redno prebavo, ki je pomembna za ohranjanje zdravja in dobro počutje.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem