cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)

clock-img

15.5.2023

Na pobudo ZPMS bo kar 39 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2023 (ali pa na določen dan v tem tednu) nudili družinam prost vstop ali prav posebne aktivnosti. Preverite dogajanje!

Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)

15. maj: dan družin vsega sveta

Že leta 1989 je Generalna skupščina OZN določila leto 1994 za leto družine, 15. maj pa za mednarodni dan družin, s čimer je hotela povečati zavedanje družbe o družini in družinskih zadevah ter izboljšati zmožnost držav, da bi se družinski problemi reševali z ustreznimi domačimi politikami.

Dan družin že 29. leto oboležujejo tudi v Zvezi prijateljev mladine Slovenije, v tem času pa so dan razširili kar na Teden družin, ki poteka od 15. do 22. maja

 

Teden brezplačnih dogodkov za družine

V letošnjem letu so na ZPMS v sodelovanju s kulturno-umetniškimi organizacijami pripravili vseslovensko akcijo »Za družine brezplačno«. Na pobudo ZPMS se je odzvalo 39 muzejev in galerij, ki bodo v navedenem tednu (ali pa na določen dan v tem tednu) nudili družinam prost vstop ali prav posebne aktivnosti

 

Pripravili so seznam dogodkov po regijah, zato TUKAJ >> preverite, kam vse se lahko v tednu družin odpravite s svojo družino in si tako naredite kakšen prav poseben družinski dan ali celo ves teden.

 

SEZNAM DOGODKOV PO REGIJAH >>
news-img

Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov razvoj?

Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov razvoj. Z izdelavo različnih izdelkov boste ustvarili nepozabne spomine, kreativni izdelki pa so tudi lepo darilo za najbližje.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem