cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

VIDEO: Dišeča svečka iz pomarančne lupine

Tudi vi obožujete eterični vonj pomaranče? Pričarajte si ga s tem enostavnim trikom in samo s pomočjo olja in pomarančne lupine. Vaš dom bo odslej, kadarkoli boste želeli, dišal, kot da bi se sprehajali v nasadu sočnih, dišečih pomaranč.

Ko lupimo pomarančo se vedno po stanovanju širi prijeten vonj po citrusih, ki ga mnogi obožujemo. S pomočjo eteričnega olja lahko kadarkoli z vonjem pomarančen odišavimo dom, najbrž pa niste vedeli, da si lahko ta čudoviti vonj pričarate tudi s pomočjo olja in pomarančne lupine.

 

Odličen trik, ki skoraj nič ne stane

S pomočjo preprostega trika lahko kadarkoli uživate v čudovitem vonju pomaranče, poleg tega pa bo za ščepec romantičnosti poskrbela svetloba, ki jo boste ustvarili s to posebno dekorativno svečko.

Vse kar potrebujete za izdelavo dišeče lučke imate zagotovo doma – potrebujete le pomarančno, nož in oljčno olje. Poglejte si video navodila za izdelavo in se prepričajte, zakaj so številni ljudje po vsem svetu tako zelo navdušeni nad pomarančnim dišečin okrasjem.


PREBERI TUDI: Kako posušiti rezine limone in pomaranč za dekoracijo?

 

Vonj pomaranče deluje pozitivno na počutje in izboljšuje razpoloženje, zato boste s tem trikom poskrbeli še, da se bodo odlično počutili prav vsi člani družine.

 

Pozor: Pomarančne svečke ne postavljate na doseg otroških rok, saj je to kljub vsemu ogenj in se lahko na njej otrok precej močno opeče!

 

VIR: Youtube.com

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem