IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
naša maja ni bla glih srečna v bazenu...se ni počutila glih varno...ne vem kako bo na morju...
po kopanju pa je pasal spanec....
Ja žabica mala oz. bolje rečeno velika - detelja tvoja Maja je pa res zelo zrasla. Se bo že navadila vodice in uživala na morju. Mogoče bi jo mogel keri od vaju držati, tako kot sem videla v eni knjigi navodila za skupno kopanje v banji. (da bi se počutila bolj varno)
saj potem ko se je jokala samo jo vzeli iz vode, pol sva ugotovila, da je bila tudi lačna sva se najedli pol pa sem se odločila, da je bazen "zelo velik"

in da se bosta tako mami kot maja kopali skupaj...in potem sva se res stlačili v ta "veliki bazen"

in pol je bila maja mirna...sva čofotali, se polivali z vodo itd...nekako imam občutek, da samo meni zaupa...ker kar koli delata moj in maja me maja vedno gleda in pol jaz dobim tak občutek kot mami reši me ali ne vem pomagaj mi....ponoči je npr vstala ker je bila lačna in kot vedno jaz vstanem grem naredit mlekca, ati spi, maja pa čaka, da pridem z mlekom in ker je neki jamrala jo je ati vzel v rokice in se je tako začela dret, da sem mislila, da ne bo nehala do večera...in takoj ko sem prišla jaz in jo vzela v roke, pa še niti flaške ji nisem ponudila je bil že mir...moj pa je sam pizdil, da boljše, da on kar na svoji strani postelje drugič ostane in pusti majo mamici, ker itak samo joka skoz itd...

je prava lisica...ko je v vozičku, ležalniku ali postelji...pa ji kdo koli kaj govori se smeji tu pa tam če sem poleg mene pogleda, če pa jo želi kdo vzet ven pa takoj jok, edino mamica lahko vse naredi...joj, moja miša
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!