cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Najbolj nenavadna imena

clock-img

18.11.2007, 10:47

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Aja, pa že ko o čudnih kombinacijah... Ana Konda, Živa Mrcina, pa še bi se jih lahko našlo. user posted image

clock-img

18.11.2007, 12:26

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja no, ima pa punca sigurno eno najbolj redkih imen v Sloveniji (mislim, da smo v dveh).  :)

Sigurno je redko in niti tako napačno. :)
A ti si tut Teira ali se pišeš Ušaj? Zdej me pa že firbec daje.. hehe:)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

18.11.2007, 14:48

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ja, jst sem tudi Tejra, sam ne Ušaj. user posted image

clock-img

18.11.2007, 15:03

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Aha. Meni je ime všeč, pa naj bo čudno, nenavadno ali pa redko.user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

18.11.2007, 15:07

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Se mi zdi,da je ena ženska/punca z imenom Teira v NG.

Imam prijateljico z imenom Beverli in sorodnico z imenom Paloma( to ime mi je zelo všeč)

clock-img

18.11.2007, 17:18

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Kako pa veš? No ja, ta iz NG sem jaz :)

clock-img

26.11.2007, 19:52

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Ojej, ojej....ko vas takole berem se mi vedno bolj zdi da je moj mož pri izbiri povsem "normalen" ko si je zaželel imeti sina po imenu KRISTAN???user posted image

No in tud imena mojih otrok so totalno in kljub občasnem začudenju okolice povsem običajna...user posted image

Mogoče se bom pa pri štev.4 izkazala s svojo kreativnostjo... bo kar Štirka če bo punca in Štirk če bo fant user posted image al rajš ne?
Lp,

S.

clock-img

29.11.2007, 20:06

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Jezdimirka!!!!

clock-img

01.12.2007, 07:18

clock-img

mulatka

pencil-img

47

de-ja Lan pa res ni čudno ime, čeprav tebe spominja na Lan... kaj ima veze Lan kot Lan s tem....nič.......
imam Lano,
Lana v italjanščini pomeni volna.In? pa veš od kje je prišlo ime Lana.... prepričana stoposto Lana Turner in iz Lane so naredili okrajšavo za fanta...Lan... Ne vem, meni se  zdi ime č Lana , Lan.....nekaj običajnega, prijetnega za uho..... Pa brez zamere, če sem pokomentirala tvoj komentar.user posted image user posted image user posted image

Sin je Luka... po tem bi vse mamice Lukov pomislile na Luko Koper, ali luka...... pristanišče v dalmatinskem jeziku.

Imena Sandokan, Ronaldo, Esmeralda, Marcedes, Sidharta......to so pa res nenavadna imena in bogi otroci, ki jih nosijo.user posted image

Rada te imava zaradi takšne, kot si,
zaradi tvoje iskrenosti in optimizma.
Rada te imava, ker si resnična, realna...
Rad te imava, ker si posebna.

clock-img

01.12.2007, 07:35

clock-img

mulatka

pencil-img

47

Gina oprosti, ampak si zakoplicirala stvar v nulo. Naslov je; NAJBOLJ NENAVADNA IMENA.....end...

Obstajajo najbolj nenavadna imena in ti kot učiteljica žalostno, da ne veš, da SE OTROCI norčujejo iz imen....

V prvem, drugem, trejem, četrtem ... verjetn še ne... , po tem pa....  Moja hči ima v sosednjem razredu fantka po imenu Sidartha......, pa padajo take in onake opazke na tega fantiča.  user posted image

clock-img

01.12.2007, 07:37

clock-img

mulatka

pencil-img

47

Nakeba ....ena Teira je tudi v Portorožu.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 07:42

clock-img

mulatka

pencil-img

47

A vam ni čudno ime ESTERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 21:10

clock-img

ajat

pencil-img

312

Kaj pa ime Erter?

clock-img

01.12.2007, 22:11

clock-img

mulatka

pencil-img

47

Nikol slišala za Erteruser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2007, 09:52

clock-img

amaya

pencil-img

4434

jaz imam tudi posebno ime, pa me nobeden nikoli ni zafrkaval. mislim, da je res, da si starejši delate več problemov kot otroci. tudi kot učiteljica lahko potrdim, da je tako. sploh pa mojemu otročku, že ko govorimo o patriotizmu, ne privoščim imena Janez (predvsem na Obali ne)...
...sploh pa...še dobro, da imamo različne okuse...če ne bi se vsi enako imenovali...

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

03.12.2007, 20:02

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Eni pa komplicirajo s temi imeni. Jst sem z mojim imenom prav lepo furala skozi OŠ. Fajn je blo, ko me niso mogli kar tako neki zajuser posted image  kot ostale punce, ker niso najdli nobene asociacije na ime. :)
Pa tudi ko sem bila majhna, se nisem nikoli pritoževala nad imenom in se tudi nisem sekirala, če so me vsi "malo" čudno pogledali, ko so me vprašali, kako mi je ime. Edini "problem" (ki zame ni) je bil ta, da me župnik ni hotel krstit prav zaradi imena.
user posted image

clock-img

07.12.2007, 18:51

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: mulatka

Gina oprosti, ampak si zakoplicirala stvar v nulo. Naslov je; NAJBOLJ NENAVADNA IMENA.....end...

Obstajajo najbolj nenavadna imena in ti kot učiteljica žalostno, da ne veš, da SE OTROCI norčujejo iz imen....

V prvem, drugem, trejem, četrtem ... verjetn še ne... , po tem pa....  Moja hči ima v sosednjem razredu fantka po imenu Sidartha......, pa padajo take in onake opazke na tega fantiča.  user posted image

Ja in če se otroci norčujejo iz imen?  In otroci se norčujejo tudi če je otrok debel, presuh, so revni, mu štrlijo ušesa,...itd. Ni pomembno ime, ker vedno se bo nekaj našlo zaradi česar se lahko iz otroka norčujejo.

In upam, da si svojo hčerko tako vzgojila, da se ne norčuje iz imena svojega sošolca. Ker vse je v vzgoji.

clock-img

07.12.2007, 19:09

clock-img

Anonimen

Ja in če se otroci norčujejo iz imen? In otroci se norčujejo tudi če je otrok debel, presuh, so revni, mu štrlijo ušesa,...itd. Ni pomembno ime, ker vedno se bo nekaj našlo zaradi česar se lahko iz otroka norčujejo.

Včasih se je reklo:,kar se Janezek nauči,to Janezek zna.
kakor starši tako otroci,če bi se doma učili malo več spoštovanja do drugih,če bi ne starši dajali pripomb na bilo kaj,otroci tega tudi sami ne bi delali.
Starši so ogledalo in vzor svojim potomcem.

clock-img

13.12.2007, 18:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: maša*
Za mene so čudna imena: Betsabea, Princes, Tajra, Etien,... (nekako ne pašejo v anše okolje).

aja..pa Ciara je zelo lepo ime. Je tudi ameriška pevka s tem imenom. Če še bom mela kdaj še enega otroka in da bo bo to ime vsekakor prišlo na listo imen.

pa dobr no user posted image user posted image
aha, ena ne pašejo v naše okolje, Ciara pa ful? super logika user posted image zame so vsa zgornja imena eksotična..
afaik Betsabea je po naše Batšeba - biblijska oseba. kot Orpa (pa so ob vpisu v rojstno knjigo mal zabluzil in zato mamo Opro (Oprah - Orpha; dislektični matičar očitno) user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: spacey
Naš škrat ima "sovrtičkarja" in ime mu je Aid  Kr neki?!

Ruj je pa sine od naših znancev. In mi ni niti tako zelo napačno.

zame sta oba isto - qe? ker jih ni najt v nobeni databazi - po moje sodijo med "unique names", k si jih starši zadnje čase tok radi zmišljujejo. je kr popularno to v zda zadnje čase afaik (sploh "spelling twists" - k lahko ime napišeš na 100 načinov, izgovori se pa isto, itak.. krneki imho)..

Ruj..?? a kdo ve od kod je to ime?
Aid je pomeni "pomoč" po angleško.. mogoče so starši samaritanci? user posted image

clock-img

18.12.2007, 12:11

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Sem imela sošolki ena je bila Zekija in druga Šeherzada. Če se ne motim sta obe imeni muslimanski.
Prvo smo klicali Zeka drugo pa Šeki.

clock-img

18.12.2007, 12:50

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Prvo smo klicali Zeka drugo pa Šeki.

hahaha user posted image k zajčka in kravico user posted image jah no, k da je Mici in Francka kej manj smešno user posted image

clock-img

18.12.2007, 13:38

clock-img

*mancaG*

pencil-img

27

neka znanka mi je rekla da ko bo imela 4 otroke jim bo dala imena: Čokouser posted image , Ladauser posted image , Lešnikuser posted image ,in Milkauser posted image  si predstavljate ko jih bo klicala nakosilo:čololada lešnik milka pridite kosilouser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:18

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

IZVIRNO SPOROČILO: *mancaG*

si predstavljate ko jih bo klicala nakosilo:čololada lešnik milka pridite kosilouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2007, 10:40

clock-img

tina1976

pencil-img

45

meni je nenavadno ime kasiopeja

clock-img

19.12.2007, 11:28

clock-img

polma

pencil-img

1836

user posted image jamesdinuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem