cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2007

clock-img

10.08.2007, 13:34

clock-img

*sonchek*

pencil-img

1090

CHICCO-ov parni kuhalnik - pri nas se ga ne dobi več. Sem ga ravno zadnjič hotela kupit, pa so mi rekli, da ga nič več ne uvažajo in se ga dobi le v IT. user posted image

Mi smo pa zmazali korenček in jabolko!!! Mali ful rad papa, jaz pa čist presrečna!!! user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 13:41

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

LeINA,user posted image ! Tole pa je bila porcija, da ne veš kje začet brisat!user posted image user posted image user posted image

Anja, 9 kil in pol!!! A maš roke že do pet dol!?!user posted image

clock-img

10.08.2007, 13:53

clock-img

sezam

pencil-img

2188

fotoknjiga - pa smo jo tudi mi naročili - 2 eno na moj in drugo na možev mail user posted image

tejčica - a tu sta že gledala za sedežne http://www.pohistvo-zakelj.si/index.php?stran=poslovalnice.php
Pa lepo se imejte na Gorenjskem user posted image

pikca - lahko se dobimo drug teden. Mi gremo na dopust šele 1.9. user posted image  Smo na vezi user posted image
Rižolino pa mogoče res bolje, da kasneje vmešaš v sadje in zelenjavo.

Spanje v kengurujčko pa mislim res le kratkotrajno, ker sigurno ni preveč udobno. V smeri hoje pa mi ne zaspimo - prične nergat user posted image

buške, praske - še dobro da ne vemo, kaj nas še čaka user posted image  Je pa čuden občutek, ko dobi prvo buško. Se pa spomnim naše Ane, ko je dolgo bilo, ko je padla in se sploh ni jokala. Tako, da sem že mislila, da je z njo kaj narobe user posted image . Pa je imela zgleda le tako visok prag bolečine user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

10.08.2007, 14:07

clock-img

erna14

pencil-img

2245

user posted image dan

pr nas je blo skor nic casa za rruser posted image .sm tkoj zjutri sibala v stecuno po kruhka za zajtrk potem sem 2 uri likala pa kuhno sm zribala no pa k sm ze bla cist v elementu sem pospravila kompletno stanovanje in posesala pomila zdaj pa zajtrkujemuser posted image mali panca potem se skuham kosilo in mam dost za cev teden

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

10.08.2007, 14:10

clock-img

erna14

pencil-img

2245

slumpo:jst tud ne znam tole kozco na lulcku dol potegnt mi ne gre pa mi je rekla p da moram vsak dan in ko sm i povedala da mi ne gre dol je ona z eno roko lulcka prjela z drugo pa sam kozco dol poteglna in je bla cela glavca odzun me je kar na rit skor vrgl jaz se pa tako matram pa mi se pol tok ne rata dol potegnt

clock-img

10.08.2007, 14:13

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

evo mene... sva z brino sibali cez grad v mesto na pijacko in domov.  zgleda, da sva imeli obe pomanjkanje spanja, ker sva tako zaspali, no predvsem mene je tko pobralo. zbudila sem se tko kot sem zaspala - s ta malo na joski user posted image je izkoristila priloznost lumpa user posted image user posted image user posted image

pikca - ja, naredi rizolino s sokcem zmesanim  z vodo user posted image ker je ogaben, vsaj meni! tko pa ga bo morda se raje jedel.

amy, probam z MAM flaso. Urli je z njo na koncu celo zacela pit. dobis v pikapolonici.

jjasna, take svincnike imajo tudi v DM. sem jih ze gledala in bom ziiher kaj od tega kupila. super, da je dejansko uporabno user posted image gelde une RR-jeke, pa raje sploh ne bi user posted image je ornk motena!!!

Gio - eno mleko je probioticno, drugo je bio. jaz sem vzela bio. pa zraven hipp probioticen rizolino. hipp1 smo imeli tudi bio. drugace pa morda kaj pise na www.hipp.si

Anja, ja brina kar lepo raste, ampak boru ni bliz user posted image user posted image user posted image a mu das kaj GH? ker tako veliki otrocki naj bi prej potrebovali se kaj drugega (pravijo - ne mene tepst za ta stavek) user posted image

clock-img

10.08.2007, 14:25

clock-img

erna14

pencil-img

2245

ali ste vedele ce vas pici cebela ali srsen ali osa ce polozis na mesto pika aspirin ki ga predhodno zmocis ali oslinis in polozis za 1 uro ne nastane oteklina in mesto kjer je nastal ubod ne srbi

clock-img

10.08.2007, 14:28

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ali ste vedele ce vas pici cebela ali srsen ali osa ce polozis na mesto pika aspirin ki ga predhodno zmocis ali oslinis in polozis za 1 uro ne nastane oteklina in mesto kjer je nastal ubod ne srbi

ja, mail po tem se dobila ze od ene 5ih oseb user posted image user posted image no daj preveri user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 14:32

clock-img

erna14

pencil-img

2245

jjasna-eni nimajo ravn poslihtan u glav folk je mal blesav jaz tud eno poznam k ma ze majhno puncko s tem da je ona stara 18 let sam ne puncka zenska o kateri ti govorim in je ravno tako zanosila in se je odlocla za plav in potem je ravno tako takoj za tem nacrtno delala na otroku in je takoj zopet zanosila in otroka je obdrzala  mislm kje je tuki point res ne vem ampak taki ljudje so zame za zbrcat

clock-img

10.08.2007, 14:33

clock-img

erna14

pencil-img

2245

tinaaja-paca jaz sm ga ravno dobila in se mi je zdela zadeva .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok si smotana

clock-img

10.08.2007, 14:49

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

tejčica - a tu sta že gledala za sedežne http://www.pohistvo-zakelj.si/index.php?stran=poslovalnice.php

Ful ti hvala. Imam od naših pa do salona v Lescah 5 minut, tako da najbolje da šibava jutri tja preden greva v Lj.

clock-img

10.08.2007, 15:04

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

tinaaja-paca jaz sm ga ravno dobila in se mi je zdela zadeva .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok si smotana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 15:23

clock-img

sezam

pencil-img

2188

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Ful ti hvala. Imam od naših pa do salona v Lescah 5 minut, tako da najbolje da šibava jutri tja preden greva v Lj.

Upam, da vama kaj uspe najdt. Mi imamo njihovega - je tudi ta visok in sem z njim zadovolnja. Imajo pa veliko izbiro blaga. Lahko si pogledaš v mojem albumu Sončka - geslo: Domžale

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

10.08.2007, 15:26

clock-img

erna14

pencil-img

2245

prva osa k mim prleti jo bom ujela pa ti jo prnesem z aspirinom vreduser posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 15:39

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

prva osa k mim prleti jo bom ujela pa ti jo prnesem z aspirinom vreduser posted image user posted image

a da ti bom jaz osebno aspirin  gor dala user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 16:10

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a da ti bom jaz osebno aspirin  gor dala user posted image user posted image

baba smotana

clock-img

10.08.2007, 16:12

clock-img

erna14

pencil-img

2245

baba smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 16:21

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

jam mam tebe tud ful rada user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 16:35

clock-img

Anonimen

Erna in Tinaaja!

Mlaj je šele v ponedeljek!user posted image

clock-img

10.08.2007, 17:40

clock-img

draja

pencil-img

2272

uuuuu fight, fight!!! Ah, sem že zamudila, Tinaaja je že izpovedala svojo naklonjenost Erni in končala fight. Brez veze.

Punce a ni fajn dan danes? Meni ful paše tako vreme danes. Sva bile z malo dopoldne 2 uri zunaj - se nama je pridružila še moja sodelavka, ki je trenutno na dopustu, zdajle pa sva obe sladko spali - Živa 2 uri, jaz pa kakšne pol urce. Zdaj se bova malo pogovarjali pa igrali, pol pa upam, da končno oči domov pride, da bo še kakšna moška beseda padlauser posted image .

clock-img

10.08.2007, 18:08

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Punce a ni fajn dan danes?

the best dan je user posted image user posted image meni je danes tudi tok fajn. spet smo se malo naspali, zdaj pa sibamo vsi 4 na kratek sprehod.

kaksen fight??? nic ne vem user posted image user posted image

papa

clock-img

10.08.2007, 19:53

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
the best dan je user posted image user posted image meni je danes tudi tok fajn. spet smo se malo naspali

bom brino podkupila da ne bo spala ponoc,vidm da ti spanje skoduser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 19:56

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Erna in Tinaaja!

Mlaj je šele v ponedeljek!user posted image

na trnovem se prej zacne v sisko pride pa ja sele v ponuser posted image user posted image user posted image
tinaaja-sej ves jaz tud tebeuser posted image
nas tamal je spet kakaluser posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 20:12

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Hana pa podira rekord v nekakanju. Danes je drugi dan. Me prav zanima kdaj bo popustila.

Sem šla pa danes po DM-ovo fotoknjigico. Super je izpadlo, ker se je moj res zelo potrudil, tako da sva naročila še eno. Je pa bilo zastonj kljub temu, da nisem vpisala gesla.

Če katera kupuje plenice v DM-u; v trgovini v Zupančičevi jami imajo spet 15% popust na vse kar kupiš.

clock-img

10.08.2007, 22:14

clock-img

amy26

pencil-img

3072

the best dan je meni je danes tudi tok fajn. spet smo se malo naspali

tinaaja, lepo slišat za tak dan, moj je bil pa danesuser posted image  nevem tole vreme je men mim, tok sem bla danes tečna, pa povrh vsega mi Ela spet ni hotla jesti, skos jok, tako da na koncu sem ji morala dati po brizgi pa še to na silo in seveda samo pol obroka

bom pa še poskusila to flašo od Mam ki jo predlagaš, pa da vidimo ali jo bo hotla, ker zaenkrat ji nobena ni glih všeč (avent, chicco, nuk), nekaj celo spije iz nukove vendar iz tistega ožjega cuclja. 

fotoknjiga, naročila dve, danes naj bi bila ena gotova in seveda ko naj bi jo dvignila je seveda še ni bilo, se je trgovka nekaj zmotavala da verjetno pride šele po 16 uri, tako da grem ponjo šele drug teden

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem