writing-img

RE: Marčevke 2007

clock-img

10.08.2007, 22:24

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Punce, sem čist out, sem do zdele delala fotoknjigo... Se lih uploada. Me pa nekaj zanima - men ne vzame gesla "fotoknjiga" - zgleda, kot da bomo plačali. A je kakšna posebna fora user posted image

Hvala!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

10.08.2007, 22:27

clock-img

amy26

pencil-img

3072

fotoknjiga" - zgleda, kot da bomo plačali

poskusi FOTOKNJIGA torej z velikimi črkami

clock-img

10.08.2007, 22:27

clock-img

Anonimen

Dejte mi neki povedat o tej fotoknjigi. Sem hotla že parkrat vprašat, pa sem skoz pozabila... u glavnem, upam, da nisem kaj zajebala, ker mi je na koncu ko sem  kao naročila že oddala reklo,d amoram vpisat geslo, pol mi je pa javlo, da se ne morem vpisat in se je program zaprl user posted image user posted image user posted image zdej pa ne vem, al je šklo naprej al ni. A so vam kaj na mail poslal kdaj it dvignit al kako? Pa ko sem izpolnjevala mi je kr kazalo ceno zravn, naj bi blo pa zastonj?
Sem cel teleban, pa sem poučevala računalništvo do poroda... ma so mi mogli nekaj močnega dat v infuzijo, al pa so se mi možgani skrčli od nespanja...user posted image

clock-img

10.08.2007, 22:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

fotoknjiga" - zgleda, kot da bomo plačali

poskusi FOTOKNJIGA torej z velikimi črkami

Jao, da jo na koncu res ne bom plačala!user posted image user posted image user posted image ma kdo je delal tak prsmojen program... user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

Jao sem nekje zajebala... user posted image cel talent sm!user posted image Zdej grem gledat kje lahko prekličem naročilo...user posted image

clock-img

10.08.2007, 22:37

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

No, jst sem pa šla vmes na skret in tud zdej nikjer nič ni user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

10.08.2007, 23:29

clock-img

Anonimen

babnce nic se sekirat izkoristite se te pol ure pa nardite user posted image tud ce ste pozabile geslo boste dobile knjizico brezpalno http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=17
na mail sem dobila potrdilo o narocilu in danes ze tudi da so ze naredili in da bodo poslaliv izbrano poslovalnico

clock-img

10.08.2007, 23:29

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Men se pa dons ne zdi tko fajn dan... Bi raj vprašala, če je kaka luna user posted image . Namreč - zgornji sosedi majo 2 mulca, od oka 5 in 10 let, ki ob 23h še vedno skačeta na FUL ter pohištvo ripsata sem in tja. Se RES nisem mogla obvladat in sem šla prosit, če se lahko mal umirijo, ker da je ura le že 23... In kaj prjav njihov foter -> sej vaš bojo verjeten tud skakal, ko bojo tok star. Ej, če mi bo 5 let star mulc ob 11h zvečer po stanvanju vsak dan rogovilu, ga bom lastnoročno na pojstlo zavezala!!
No, mularija je 5 minut nazaj nehala skakat.. Pa da navte misle, da je konc za dons -> lihkar se je domov prvleku še nabasan spodnji sosed, ki bo zdej mel samogovore (dretje v našejužnososednji šprahi) do jutra.
Čakam sam še to, da se začne Žiga dret, pol pa samo okna do konca odprem in ga nesem pod okno in glasno zapojem kako uspavanko.

MATER JIM!!!!! Ke je kaka parcela? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

10.08.2007, 23:32

clock-img

Anonimen

K_a_t_I  ti kar okna odpri pa jim daj mal podoknicam za poslusat ko bo Žiga za akcijouser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2007, 23:32

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

babnce nic se sekirat izkoristite se te pol ure pa nardite user posted image tud ce ste pozabile geslo boste dobile knjizico brezpalno http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=17
na mail sem dobila potrdilo o narocilu in danes ze tudi da so ze naredili in da bodo poslaliv izbrano poslovalnico

user posted image  jst že 3/4 ure uploadam - rabim 3 izvode na 3 maile user posted image . To bo krasna baza podatkov!!! Povsod odkljukano, da naj ne pošiljajo reklam user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

10.08.2007, 23:54

clock-img

Anonimen

jaz sem vsega skupaj poslala 5knjigic na 5mailov in naslovov.Ce ze izkoriscam to akcijo potem jo posteno a neuser posted image ...sma pa 3knjizice nardila za naju,dve pa se za vsak deda-babi komplet...

zdej grem pa pocas v mizule....v takih trenutkih pa ni nikjer lepse spat ko pa v mansardi,ko lepo dezek trka na oknauser posted image

clock-img

11.08.2007, 07:13

clock-img

Anonimen

Dobro  jutroooo

vecraj zadnja danes prva to pa se prvic zgodilouser posted image

V glavnem ceprav smo ze pokonci,spali smo prav fajn.Skrat se prvic zbudil za zizo ob pol petih,dolgo ze ni tako potegnil...ocitno mu pasalo vreme...vrocine po cepljenju pa tud ze od vecraj nimamo vec...zdaj pa se kotali po igralnici...

velika doza kava za vse zeljne in potrebne user posted image kavice seveda user posted image

K_a_t_i a ti si vceraj ujela zadnje minute s fotoknjigo???

pa ti jjasna kaj si pol zrihtala??

clock-img

11.08.2007, 07:39

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Čakam sam še to, da se začne Žiga dret, pol pa samo okna do konca odprem in ga nesem pod okno in glasno zapojem

kati kaksne uspavanke se harmonko si sposod pa kako zaspilej se odspod ziga bo pa peluser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

11.08.2007, 08:08

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Dobro jutro!

Madona, sem smotana. Moji še vsi spijo, jaz pa že kuham in tle visim, kljub temu, da smo včeraj malo zažurali s sosedi do 2h user posted image
To smo pa lahko naredili, ker je Diti včeraj prvič nekaj res pojedla - no ja, ravno veliko ni blo, 50ml rižolionota z mojim mlekom in se potem še konkretno podojila (joška ji je po gosti hrani neverjetno dobra prijateljica), vsekakor več, kot pretekle dni, ko so šle 3 žlice not, pa 5 ven user posted image in je potem potegnila prvo rudno 4 urdce pa pol. Sej mudi se mi še nikamor ne, mleka še mam, samo bi jo rada kar navadila malo na različne okuse, dokler sem doma in imam čas samo zanjo (no ja, za oba).

Včeraj smo tudi mi dobili prvo "uradno" bojno rano, sej ne vem no, če je najhujša do zdej, samo smo pa mogli na travmatologijo. In to ravno sredi največje nevihte - še dobro, da mam sestrično na obisku in mleko v zmrzovalniku, da sem ji lahko tamalo pustila in nam je ni bilo treba s sabo vlečt (scalo je kot za stavo, pa v pol ure se je shladilo za 8 stopinj). Dražek si je namreč prebil arkado pri strani pri učku, ampak ni nič groznega, kri pa je tekla, ja. So rekli, da je premajhen user posted image , da bi šivali, pa so mu zlepli - ne vem no, jaz sem mislila, da je to odvisno od velikosti rane in ne od starosti otroka. V glavnem doma se je malo zdrl, pa sem hitro ugotovila, kaj je narobe - njega ni tko bolelo ampak je jokal, ker je mel rokice vse krvave - ko sem ga umila, je bil kot nov in smo prišli v bolnico z nasmehom, pri zdravnici pa smo merendinco jedli. So takoj rekli, da če lahko teče okrog in je, verjetno ni nič hujšega. So nam pa dali ena navodila za spremljanje otroka, če bi kaj bruhal, padal skupaj,... pa ni nič lušno niti za brat. Aja, pa nohtek na kazalcu mu je odpadel - tisti namreč, ki ga je s kladivom ušlatal. Meni vse izgleda, da bomo mi kar reden gost urgence user posted image , še dobro, da me ni strah krvi.

Grem naprej kuhat, pa pridem še kaj prečekirat, kako ste, babnce in sončki.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.8.2007 8:11:05 >

clock-img

11.08.2007, 08:21

clock-img

draja

pencil-img

2272

Jutro!

No kaj tazga pa še ne - spala nisem čisto nič!!!!!

Sem šla pozno spat, ker sem gledala eno oddajo, pol me je pa moj na hodniku še ful ustrašu in sem se tolk ustrašla, da še eno uro nisem mogla zaspatiuser posted image . mislim, ne vem kaj ga je pičlo, da se mi gre takole skrivat na hodniku. Je še en veeeelik otrok ta moj cukr.
No, ampak pazi, tukaj se mora šele začne. končno zaspim nekaj do enih, nakar se Živa prebudi ob 1:30. Jo slišim stokati in ko vstanem je bila čez glavo pokrita z dekico in ko jo odkrijem ona budna kot čuk in vsa prešerne volje. Pa gremo hitro na joško, da bi zaspala, pa jo imam 20 min gor, pa ne kaže nobene zaspanosti. Jo dam v posteljo in začelo se je 2,5 ure uspavanja. No, saj je bila čist pridna, nič jokcala ali stokcala, samo je bilo treba skoz dudo popravljat, pa rjuhco dol z glave vleči, pa ji zajčka turiti namesto rjuhe (mora obvezno nekaj mečkati v rokah preden zaspi). In pazi to, zaspala je šele ob 4:20!!!!!! Mislim, čez dan NIKOLI ne zdrži 3 ure skupaj budna!!! Nato je spala do 5-ih (vau celih 40 min) in nato zbujanje na 10 minuser posted image user posted image user posted image . Če seštejem vse trenutke mojega spanca, ga ni za 2 urci. Jaz sem mislila, da se mi strga. Sem skoz na Amy, Jjasno, Tinaajo mislila.
A je možno, da se je moja vznemirjenost prenesla nanjo al kaj? Mah grozno no.

Spalna vreča: Sklep današnje noči je, da nabavimo spalno vrečo, ker tole, da si vedno ko zajček nekam odleti vleče rjuho in deko čez glavo je čist grozno. Imate kakšen nasvet katere so kaj fajn?

Fotoknjiga: včeraj zvečer jim ni več delalo geslo, ampak mi smo vseeno še eno naredili, pa moji doma so jo tudi. Brez skrbi - popolnoma nič vam ne smejo zaračunati, tudi tistega 1,12 evra kot vam je napisalo, dokler je še šlo geslo skozi. So tudi na spletni strani objavili, da je v vsakem primeru brezplačna. V glavnem - ker je krivda da gesla ni sprejemalo njihova, niste dolžne nič plačati!!!

clock-img

11.08.2007, 08:43

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Oooooooo, Draja user posted image . Vem, kako to zgleda in čist nobenem ne prvošem! Da niso zobki? Pr nas smo meli 2 noči tkole, pol so pa ven pokukali (ma ok, sej se mulo 2-3krat zbudi, sam pol zaspi nazaj - takrat pa kr neč!)

Spalna vreča - mi mamo od H&M. Ej, tok luštne spalne vreče še nisem vidla. Priporočam! Jo bom pol z gsmjam pofotkala pa prlimala, sam da mi mulc nazaj zaspi...

Evo jih (zadaj je pa cela taka črtasta) - je pa do 1. leta pa mislim, da je bla okrog 4-5ksit:
user posted image user posted image

DM - jp, ob 23:45 je bla poslana zadnja knjigica (sej so 3 iste - za nas pa za oboje babi in dedije). Komi čakam, da jo videm (čeprov sem pol opazla, da mi je eno malo slikico neki raztegel - sem bla mal jezna, ker sem 4 ure slikce zbirala in urejala user posted image ). No, če nav hujšga, bo ok! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.8.2007 8:54:27 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 08:52

clock-img

erna14

pencil-img

2245

draja-joj sem zdele brala pa pridm do tam k si napisala da je stokala sem prvvo pomislna da je je busi bubal in jaz koza mam se zdaj kaplce domauser posted image user posted image .povej kaj ti bl ustreza da ti jih dons prpelem ali da se v pon dobimo na kavici pa jih prnesem ker mam kar slabo vest skoz mislm na te kaplce pa kaj ce jih bos rabila pa kaj ce........user posted image .glede noci ti pa sploh ne zavidam aja pr nas je blo sicer tud bl svoh ampak tamal je sicer spal sam se je na dve ure hotu crklat na joski tko da se mi ga ni dal skoz prenasat iz postlce v postlo in sem ga mela preprosto pr seb na postli in k je rabu mami se je obrnu in sam poiskal josko in smo spet spaluser posted image user posted image .dekica -jaz jo pr stran tok zatlacm not za jogi da je ne mora vn potegnt da si jo da na glavco,na en stran jo pa pustim frej da ce mu je vroce da se lahko odkrije.spalna vreca-jaz sem jo mela od sparkya mi je bla full uredu sam k sm jo dobila se mi je zdel da mu ni ravn fajn not spat tko da je nisem  uporabljala zdaj je pa ze premajhna sam zdele polet je edin to bed k ce ji bo vroce se ne bo mogla razkrit

clock-img

11.08.2007, 08:58

clock-img

erna14

pencil-img

2245

u kati midve bi lahko ustanovile drustvo proti glupim sosedom moj je zadnc ob pol enih z kladvom neki po sten nabijav in to direkt v to steno k  ma nas tamal postlco in to ajd bi zabil en zebu v stenomodel je tovku pov ure po sten dokler nisem sla na vrata zvonit in ugani kak je bil izgovor-jojjj nisem vedu kok je urauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haloooooooooo idiojot

clock-img

11.08.2007, 09:03

clock-img

draja

pencil-img

2272

Kati hvala - res je fuuuuul lepa tale spalna vreča. Bom šla najprej v H&M pogledat.

Erna ne skrbi niso bili krčki in ne rabimo kapljic. Nič se ne sekirat - če bi jih rabila bi ti rekla. Živa je po njih itak preveč kakala, tko da jih imamo samo za primer zaprtja. Se dobimo enkrat drug teden na kavici pa bo.
Drugače pa se Živa nikoli ne odkrije ponoči, ampak se kvečjemu še čez glavo pokrijeuser posted image , tko da bo spalka kar ok pomojem.

clock-img

11.08.2007, 09:04

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Erna14, ja kaj čmo - eni pač mislejo, da so sami na svetu...user posted image

Evo, situacija v naš bajt v tem trenutku. Ugante, kdo je kdo user posted image :
Mami gre pa zdej se razvajat v bano user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 09:08

clock-img

draja

pencil-img

2272

Kati levo je sine medo, desno pa ata medo! Sam nisem pa pogruntala,kje ima ata medo nosuser posted image .

clock-img

11.08.2007, 09:23

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

No, jaz o naši noči ne bi! Pa nisem do 00:00 delala fotoknjižice! Spanje je bilo na obroke, kot da bi pred enim tednom rodila. Pa naj bi naši otročki hitro rastli. Ma ja, po spanju sodeč, ne vem kako to gre. No enkrat ena, bila je najslabša noč do sedaj. V opravičilo ji je samo to, da jo je po moje napenjalo. Samo upam, da bomo danes lahko poklicali komunalce!

Kati: a Žiga si pa okrog prinesla, da gresta ven in si ga kr u lupino dala? Za očita pa tudi jaz sploh ne vem kje ima kaj. Dobro čofotej, pa na račke ne pozabi.

spalna vreča: mi je še nimamo, pa tudi ne vem če bo kaj. Zaenkrat Hana spi večinoma odkrita ali pa se zavije v pleničko in mislim, da jo ne zebe. Mi je pa tudi tale iz H&M tudi zelo luštna. Kati, a si posesala, predno si jo dala na tla?

Kaj bomo pa danes počeli, ko je tako vreme? Čist bedno!

clock-img

11.08.2007, 09:29

clock-img

draja

pencil-img

2272

Žabika spaaaaaaali bomo! Vidim, da sva obe imeli najslabšo noč doslej. Mislim težka nam, ki tega nismo navajeni. Naša je že v P spala 5 ur v kosu.

clock-img

11.08.2007, 09:31

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Draja, v levo user posted image .

Sem pozabla povedat, kako smo včeri bučko jedli - mami dala v usta, Žiga pljunil ven, pol se je pa sklonu do podloge kamor je padla bučka in jo je posesal... Tkole je zgledal pa na konc user posted image :

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 09:41

clock-img

erna14

pencil-img

2245

kati-kva je dobr user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem