writing-img

RE: Marčevke 2007

clock-img

11.08.2007, 10:10

clock-img

sezam

pencil-img

2188

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA
jaz sem vsega skupaj poslala 5knjigic na 5mailov in naslovov.Ce ze izkoriscam to akcijo potem jo posteno a neuser posted image ...sma pa 3knjizice nardila za naju,dve pa se za vsak deda-babi komplet...

A boš  vse knjige naenkrat dvignila, ali vsako posebej? (in pa druge, ki ste jih naročile po več) user posted image user posted image

kati - faca tale vaš Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

11.08.2007, 10:20

clock-img

Anonimen

sezam eno dvignem jaz,eno moj,pa deda,babica in stric bodo sli dvignit vsak svojo

K_a_t_i  dobre slikceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2007, 10:28

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Jst bom šla po vse sama! Konec koncev je bil po mojem namen akcije zbiranje mail naslovov in dvig zavesti o novi storitvi. To so pa dosegli! Kaj pa bodo - rekli, da ostalih dveh mi pa ne dajo in jih vrgli stran? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 10:33

clock-img

skačica

pencil-img

1334

dobro jutro!

Jaz se pa končno lahko pohvalim s krasno nočjo. Prvo bujenje je bilo šele ob pol šestih zjutrajuser posted image , pol sva ga pa vlekli do pol desetih. Je pa  full spremenila uro za spanje zvečer. Sploh ni šans, da zaspi pred deseto ali pol enajsto. Je čist naspidirana, se morš z njo skoz igrat, ker drugače je pa sitna za znort.

Kati- tale tvoj Žiga je pa res ornk dec, pa sej ne morm verjet, da kar sam sedi pa je pa... Naša mi samo v naročju sedi, sem na FT vprašala, če lahko sedi v mojem naročju in je rekla, da lahko samo naj pazim na to pa to pa to...

Drugače pa je Iza na FT full lepo sodelovala, skoraj celo uro lepo telovadila, na koncu pa 2x pokakala tisto blazino, za piko na i pa še polulala blazino in vse je šlo po tleh, skratka naredila dober vtis.user posted image
Problemček ki ga še imamo je ta, da Iza še vedno glavico zvije nazaj, ko se obrača na desno (njeno levo), ko se pa v drugo stran je pa ok. Zdaj bova to malo trenirali, upam da izveni, če pa ne pa ne.
Drugače je pa rekla FT da je full nezakompliciran otrokuser posted image , zadovoljen in da se vidi, da je skoz dobre volje. No, ja.....Men se glih ne zdi. Je dobre volje, če sem zraven nje 24 ur na dan.

Grem, ker jo igračke v njenem centru že spravljajo ob pamet in spuša že krike obupauser posted image

clock-img

11.08.2007, 10:35

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Draja- welcom in da klab user posted image user posted image user posted image mi smo danes spali user posted image no  jaz... na zizo ene 6x, pa kr neki vmes. pol se je zbudila ob 5:40 in konec spanja.. se dobro da jo je moj odnesu, da sem jaz vsaj dobro uro odspala, ker sem bila user posted image user posted image user posted image

smo pol sibal na trg, je zapusceno vse, da dobim skampe za jutri, ker sva jutri povabila moje najozje na kosilo za najina RD..

mojga sem odvlekla se v Deha in si zbrala eno trenerko za rd user posted image user posted image user posted image je meu sreco, je bila na uni strani, kjer je znizanje. ampak je brina zacela protestirat in sem morala shopping zakljucit, bi se ene kratke hlace vzela, no bom drugic, njemu pa racun prinesla. je pozengnal. hude zadeve imaji v deha, ampak cene so pa NORE user posted image user posted image user posted image zgornji del, cist taka trenerka - 17000sit user posted image user posted image user posted image aloha! no men so njihove hlace, trenire cist hude.. ampak si bom pol privoscila za nagrado, ko bo sla morddddaaaaaaa se kaksna k dol.. bemu pa moje kg. mat mi je zadnjic prbila, da sem debela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zabika - enako, welcom in tha klab user posted image drzim pesti za komunalce.

Ziga - bravo za sesanje. Kati zdaj lahko das bucko pol po tleh, vkljucis zigata in mas dve muhi na en mah - sesanje in pomivanje user posted image user posted image

clock-img

11.08.2007, 10:37

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

sem na FT vprašala, če lahko sedi v mojem naročju in je rekla, da lahko samo naj pazim na to pa to pa to...

skacica, kaj so to, pa to, pa to? da vem na kaj pazit...
bravo za noc, odkrito receno TI ZAVIDAAAAAAMMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2007, 10:38

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Kati: kwa je model! Me spet rajcaš s to GH.

skačica: pridna Iza, pa super, da je problemček tako majhen. A bosta še tja hodili, ali boš sama delala? Pa kako se je pokakala? Je bila brez plenice? Glede pozornosti pa mislim, da jo zdaj vsi rabijo - skoz 24 ur, vsak dan, tako da ...

clock-img

11.08.2007, 10:57

clock-img

erna14

pencil-img

2245

pridna brinauser posted image user posted image user posted image ,tinaajauser posted image user posted image .hecam se sej si boga

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

11.08.2007, 11:15

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

pridna brinauser posted image user posted image user posted image ,tinaajauser posted image user posted image .hecam se sej si boga

kdor se zadni smeje, se najslajse smeje
(ps - zanalasc nisem dala smileya)

clock-img

11.08.2007, 11:24

clock-img

skačica

pencil-img

1334

ne, ne, žabika, še bova tja hodili, naslednjič greva 22.8. Sem pa vprašala zakaj nisva šli v RA, ampak kar na FT in je rekla, da očitno ni bilo potrebe, ker Iza nima tako velikih težav, če se bo pa kasneje pokazalo, me bo pa kar ona napotila tjauser posted image , drugače pa Iza doma noče tako pridno telovadit kot tam, bomo po moje ogledalo kupil, ker se tko rada notr gleda.
Najprej se je pokakala v pleničko tako, da je vse čez bodi prišlo, potem pa ko smo jo previjale še enkrat in potem se je še polulala. Pravo grozoto je tam naredilauser posted image .

tinaaja-težko napisat, lažje pokazatuser posted image  Gledat, da lepo sedi in ima oporo v meniuser posted image joj, sej ne znam napisat, no.user posted image user posted image

Mene prav moka, da bi začela z GH. Ali ste ve začele s surovo ali kuhano jabolkouser posted image  Sem brala, da lahko daš surovo tudiuser posted image  Mah, vam priznam, da nimam pojmauser posted image

Danes pa ne vem kaj bomo delali, nekam bomo šli, al pa če katera pride k men na kufe. No, zdele je mal bad, k je tko zanič vreme.

clock-img

11.08.2007, 11:38

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Ziga - bravo za sesanje. Kati zdaj lahko das bucko pol po tleh, vkljucis zigata in mas dve muhi na en mah - sesanje in pomivanje user posted image user posted image

Pa še mulc bo sit in zadovoljen user posted image .

Skačica, sej sedi sam tam pa tam v trip trapu za kako hrano. Drugač ga mamo raj v naročju. Se men še lih ne zdi, da bi tam posedal na veliko.

Žabika - gh je zakon! user posted image  Pralni stroj pa še bolj user posted image . Zdele smo korenčkali. To šele morte videt... Evo ga mulo...
user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 11:47

clock-img

erna14

pencil-img

2245

tinaja-kdo se smejeuser posted image

clock-img

11.08.2007, 11:59

clock-img

erna14

pencil-img

2245

kati-zdaj bos 15 lahko sam prasek pa zajfo kupila ker mam obcutek da boste skoz pral pa se umival.no sej mene tud to caka sam jaz bom 15 mela sam za zajfo prasek bodo mogl drugi kuptuser posted image user posted image

clock-img

11.08.2007, 12:00

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Žiga, bravo za korenček. Kmalu boš osvojil sadje in zelenjavo, bo že čas, da kakšen steak maznešuser posted image .

Noči: Pri nas še vedno jemo na dve do tri ure, ampak vsaj takoj zaspi nazaj. Upam, da nikoli ne postanem članica kluba neprespanihuser posted image user posted image user posted image . Draja, Žabika, upam, da čez dan prineseta noter. 

Fotoknjiga: Eno sem poslala že v ponedeljek, drugo sem hotela včeraj zvečer pa ni sprejelo gesla. In potem nisem poslala, ker sem rekla, če je treba plačati, pa rajši eno večjo naredim. Sem vedela, da bi morala na RR pogledat in bi videla, da bi bila vseeno zastonjuser posted image . Pa nisem hotla, ker me možek zmer grdo gleda, če visim na RR, ko je on doma. Saj ga zastopim...ful dela, pride domov, pol ga pa še žena nič ne porajta, ker ima rajši marčevke.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 11.8.2007 12:01:40 >

clock-img

11.08.2007, 12:09

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Tinaaja, Erna, a otroci spijo pa na RR visita. Kaj pa sobotno čiščenjeuser posted image ?

clock-img

11.08.2007, 12:14

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Moj mulček gleda J. Oliverja, da nam bo kosilo skuhaluser posted image .

p.s.Me že dolg ni bilo na RR, pa lahko dons malo bolj zasmetim.

clock-img

11.08.2007, 12:21

clock-img

erna14

pencil-img

2245

dajadada-jaz sem mela vceri generalko drugac pa ja nas tamal panca zdaj pa sibam v dm po kjigo pol nas pa oci pele na pizzo da ne bom rabila kuhatuser posted image

clock-img

11.08.2007, 13:40

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

gosta hrana - zanima me, če jim ve vse čist zmiksate in kako vam to uspe s korenčkom. Men je patronažna rekla, da naj mu kar adaptirano mleko vmes dam, da bo gladka zmes, sam to je zaniiič. A tega veliko skuhate in shranite v hladilnik za drugi dan, al vsak dan sproti, ker moj poje tega ful malo, tolk tud skuhat ne morem.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

11.08.2007, 14:19

clock-img

*sonchek*

pencil-img

1090

Mi smo pa danes izbrali parket - jupi, sama eksotika! V spalnih prostorih bambus, povsod drugje pa tudi nek tropski les, ki je primeren za talno gretje. Pa mali je prav užival med lesom user posted image

Pa danes smo spet papali korenček z jabolčkom. Včeraj se je cel dan malo napenjal in kakal šele zvečer (malo z mojo pomočjo), danes pa je pokakal svojo prvo pravo klobasico user posted image Ima pa ful rad korenček z jabolkom, samega pa mu kar ne upam dati, ker zapira. Jutri iamamo na jedilniku še korenček, potem pa bo na vrsti kaka špinačka ali pa krfjolca...odvisno od tega, kar je na vrtu.

Drugače pa jaz paličnega ne uporabljam, ampak vse pretlačim z vilico in dodam malo vode, v kateri se je kuhalo. Naj se mulo kar lepo navadi na koščke. Zaenkrat nam gre pa super!

Oči pridno kuha kosilo in zraven zabava Aneja, mami pa seveda na RR-ji user posted image

clock-img

11.08.2007, 16:41

clock-img

sezam

pencil-img

2188

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Kaj pa bodo - rekli, da ostalih dveh mi pa ne dajo in jih vrgli stran? user posted image

Zaračunali user posted image user posted image

Kati - zdaj pa na veliko kupi Vanish, da boš to kaj ven spravla user posted image user posted image

sonchek - user posted image  za parket

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

11.08.2007, 18:14

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Korenček - jaz sem skuhala eno porcijo, ampak ni pojedel vsega. Tko da sem dala v hladilnik in bom jutri samo vmešala jabuček. Ker itak korenčka je blo več okrog kot pa v ustih. Japček (frutek) pa zmaže 125ml v 5 minutah!!! Bomo videl kaj bo s kombinacijo...

Vanish že mamo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 18:32

clock-img

erna14

pencil-img

2245

bemu jaz sm sla tud zastonj u dm ni blo se nc kr neki **** so ****jeni men so ze vcer poslal kao da je tam dons pa se ncuser posted image .jutr gremo pa spet mal na morje pogledat tko za en dan

clock-img

11.08.2007, 18:34

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Jst sem pa lihkar prečekirala energetsko vrednost frutka jabolko - in kaj ugotovim - da je nižja kot v isti količini adaptiranega mleka!!! Tko da - ne se sekirat, če mularija tooook poje. Sem ga takoj še na joško vrgla (prej sem misla, da ma mogoče dost - pa je že tko "sam" 125ml, mleka bi ful več popil).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 19:01

clock-img

sezam

pencil-img

2188

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Vanish že mamo user posted image .

Potem pa velkm v klubu uporabnikov user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale internet, mi je kr error dalo!

*sonchek*
- a sta slučajno Aneja ošišala, ker se mi zdi da ima na slikci na avatarju krajše laske kakor jih je pa imel?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem