Jutro, punce!
Tinaaja, tole pa ni niti za brat dober, kaj šele da doživljaš
. Jst bom kr nehala jamrat, da se 3krat hranimo ponoči! Dokler čmrl zaspi nazaj, je ok. Je pa pri nas tud tko, da se fuuul napenja odkar uvajamo gh in trdo kaka. Je pa to vedno, ko ga pristavim na desno dojko - in posledično iz nje sploh noče pit
Pomojem se tud ponoči zbuja zaradi napenjanja in ne lakote, sam kaj naj - če mu turim dudo, začne vreščat, če ga podojim pa vsaj pol zaspi (na joški itak ne). Zdej smo se nekako navadili, da poje in gre nazaj v postehljco (mami izgine z vidika), mal pojamra, se še kej pomen s kužkom in zaspi.
Dons se je res 3krat zbudu, ampak je pa zadnjo rundo priiijeeetno presenetil, ker je spal od 5h do 9h
.
Sonchek - jst sem se že navadla, da si lase v čop spnem pa eno staro majco nase navlečem preden "jemo". Mali pljuvalnik namreč zadene vse
. Me pa ma, da bi mu tud jst dala rižolino spet pred spanjem, sam me je ful strah, da bi se preveč zredil pa da bi se še bolj napenjal. Se mi že zdej zdi, da ma revček čist napetga bušija. Drgač pa ja - slivov sok je zakon (jst kar pol-pol zmešam) - nam je tud sračkal ponoč pa še zjutri
. Fino smrdi, a ne?
Dons mamo pa korenček z jabolkom - se mi zdi, da mu je všeč, ker sem mu dala mal za probat in je kr par žličk zmazal kljub temu, da je bil že vidno zaspan. Ko se zbudi, nadaljujemo!
Joj, Draja, men kr slabo rata, če pomislim, da bi se našmu kej tazga zgodil. Sam ja, maš prov, čist realno. Pomojem bi ga jst nagonsko na dol obrnila in po hrbtu klofala, pol bi pa zatrokirala. Upam, da mi nikol ne bo treba!!! Bom kr mixala vse
.
Anja, ok, počakam do torka!
Sem eno klobaso napisala...
Dost mate.