writing-img

RE: Marčevke 2007

clock-img

11.08.2007, 20:30

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Mi smo pa res pestro preživeli zadnjih 12 ur, najbolj važno pa je, da smo vsi veseli in zadovoljni. Eni ker spijo, drugi ker imajo nove igrače.

Dopoldne smo šli najprej na en sprehod v palerinah, potem smo pojedli dobre ribice, nato pa je očl odšel v Graz po svojo novo igračo, midve s Hano v shoping po BTC-ju, Lupus pa je doma počival. Za čas kopanja pa smo že bili spet vsi zbrani in veseli. Tudi komunalo smo klicali - in to kar dvakrat.

Kati: komaj čakam na GH in seveda Vanish! Ga že imam. Ker to je pa na hard! Korenček mislim.

clock-img

11.08.2007, 20:35

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Bravo, komunalci!! Si me pa zdej spomenla - mi v pon in tor od 8-14 nimamo vode user posted image . Tko da - se povabim nekam na doooolgo kavo user posted image . Si res ne zamislim te GH brez vode...

A gleda kera Planet opic? Ena je ista kt Michael Jackson user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 20:40

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Zabika, nas je koncno narocil svojo igracko user posted image user posted image

Jaz ne vem, kaksno obdobje ima tale nas otrok - po zaljubljenosti v ocija, je zdaj spremenila pristop - mami je zakon, se mi skoz smeji, ce jo dam ociju pa jok in nezadovoljstvo. kar mi sploh ni vsec, ker pol bi skoz pri meni visela. pa ze vceraj je bila kriza zvecer za zaspat, danes spet, no malo krajse je bilo na sreco. sem ji v flaso dala malo rizolinota, je spila ene 70ml + pred spanjem se ziza. da vidimo, ce bo prva runda kaj dlje. bi bila zelo vesela, da bi do ene 2 spali.

sadje in zelenjava za malcke - a kupujete v trgovinskih centrih, mate domace ali eko trznica? jaz bi, ko bom zacela uvajat, uporabljala ali domace ali pa eko.

no tko, ko se pogovarjate o korenjakih - med januarcicami je definitivno zmagovalec - 5 mesecev in 10200g user posted image no tko...

clock-img

11.08.2007, 20:45

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Zabika, nas je koncno narocil svojo igracko user posted image user posted image

zmagovalec - 5 mesecev in 10200g user posted image no tko...

To bojo fotke user posted image .

Jst sem včeri zasledila - 6. mesecev in 11kg - ne vem kaj je rekord... Anja, kok ma tvoj? Ste se zvagali?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 20:52

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Kati in Tinaaja: a vidve to o istem korenjaku?

Tinaaja: kaj si je zdej zbral? Jaz bom večinoma kupovala na tržnici, v teh centrih pa čim manj. Čeprav ima katerakoli tako skuhana zelenjava prav malo še kaj dobrega v sebi. Najbolj žal mi je, ker bomo letos izpustili domače breskve, jabolka in hruške, drugo leto jih bo pa Hana že sama obirala.

clock-img

11.08.2007, 20:57

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pentaxa je vzel (pa ne me vprasat zakaj, ker se mi sploh ne da vec poslusat o tem). Vazn, da je mrzlica preucevanja mimo. Ko ga dobi, pa upam, da bo imel se kaj casa za naju brez igracke v rokah user posted image user posted image

Mi bomo od domacega zal imeli le se jabcke, morda kaksna hruska in bucka. Sem vidla, da je eko trznica v centru v sredo, petek in soboto. Cene pa so priblizno x3 v primerjavi z navadno.

clock-img

11.08.2007, 20:58

clock-img

Anonimen

11kg?!user posted image Madonca, da bi jih imel Jure tolk, bi imela roke tolk dolge, da bi jih že po tleh vlačila, pa čeprav bi jih še petkrat okoli gležnjev zavila...user posted image

bolečina v zapestju- a ima še katera to? Mene čedalje bolj boli desno zapestje in to že od poroda naprej. No, po porodu sta me boleli obe, ampak desna bolj, sedaj me leva ne boli več, desna pa. Mogoče je krivo tudi to, da sem v tisto roko dobila infuzijo in umetne popadke in da so me dvakrat špikali, ker so mi "iskali žilo" in jo celo našliuser posted image (no, v prve je večkrat zabadala - malo iglo ven, pa bolj desno, pa levo, pa ni in ni šlouser posted image ...). Za piko na i, bi bil Jure pa stalno po rokah...user posted image

clock-img

11.08.2007, 21:10

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Bolečine v zapestju - verjemi meni - nima veze z ničemer od naštetega, razen seveda z Juretom. Men se ponoči, ko dvigujem Žiga iz posteljice včasih kar zamegli od bolečin. Me je prav strah, da ga bom spustila. Verjetno bo to od ponavljajočih gibov dvigovanja 8kg. Upam, da mine!!!

Mularija nad nami je oživela... Zdej bomo spet do pol polnoči čakali, če bo kdo priletel čez strop user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.8.2007 21:11:28 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.08.2007, 21:11

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

tinaaja: ja, ja tele igračke in očki! Jaz sem danes čist frej. Me čisto nič ne rabi. Jaz bom večinoma hodila kar tule k nam na tržnico v Plavo laguno, kjer čez teden prodajata samo dva kmeta in imata kar pač imata. No če bo pa vreme, pa na ta glavno. Me pa res zanima, če je tisto kar piše, da je Eko to tudi res.

jjasna: bolečina je lahko posledica še vedno zastajanja vode v telesu (to je še lahko prisotno v času dojenja) in posledično pritiskanja na zapestni živec. Prenašanje naših sončkov pa zadevo še poslabšajo. Mene sicer ne boli zapestje, me pa zelo bolijo sklepi prstov. En dan je bolje, spet drugi slabše. Nasveta, v smislu počitka ti ne morem dat, tako da bo treba še malo počakat, pa se bo samo uredilo. Sej skoz ugotavljamo kako hitro gre čas.

Hana je pa ponosna lastnica tele igrače:
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=31
In ugotovila sem, da se cena v trgovini in E-trgovini Buši razlikujeta kar za 5 evrov. Ne vem, ali je to slučajno, ali ...

clock-img

11.08.2007, 21:48

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

meni ni jasno, kaj se z brino dogaja... vceraj, ko je zaspala, se je, ko sva sla midva spat, zbudila in zacela jokat. kot bi se zbudila iz groznih sanj. danes se je to ze 2x ponovilo. prvic jo je sel moj iskat, je zaspala v minuti pri njemu pa se nato takoj zbudi in histericen jok. valda ziza naredi svoje user posted image . zdaj pa se se enkrat zbudi, jok, pridem do nje, jo pobozam in nezno prigovarjam in ko jo ravno hocem ven vzet, opazim, da je v bistvu zaspala nazaj. user posted image  

clock-img

11.08.2007, 22:45

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

tinaaja: Lahko kaj sanja, lahko pa da jo kaj navije po trebuščku, pa zajoka. Pri nas se je to dogajalo danes ponoči, pa upam, da je kakanje pomagalo. Ko sem jo ponoči dojila, ji je tako ropotalo po črevčkih, da se mi je prav zasmilila. Slišalo se je, kot da bi se nekaj podiralo notri. Upam, da bo nadaljevanje vaše noči bolj mirno.

clock-img

11.08.2007, 22:46

clock-img

sezam

pencil-img

2188

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Najbolj žal mi je, ker bomo letos izpustili domače breskve, jabolka in hruške, drugo leto jih bo pa Hana že sama obirala.

A misliš, da ne bi bile dobre, če bi jih dala zmrznit, pa potem samo malo prekuhala. Ker jaz tudi o tem razmišljam, da bi zmrznila domače hruške, slive,.... user posted image

bolečina v zapestju - je nimama, me pa bolijo gležnji user posted image . Pri Ani so me pa kolena - sem včasih komaj vstala, ko sem počepnila user posted image . Potem je pa kar na lepem minilo. Je pa to tako, kot je napisala že Žabika user posted image

Žabika - user posted image  lepa igračka za Hano

Naš pa takole uživa v novem stolčku user posted image
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

11.08.2007, 22:47

clock-img

zima07

pencil-img

869

meni ni jasno, kaj se z brino dogaja... vceraj, ko je zaspala, se je, ko sva sla midva spat, zbudila in zacela jokat. kot bi se zbudila iz groznih sanj. danes se je to ze 2x ponovilo. prvic jo je sel moj iskat, je zaspala v minuti pri njemu pa se nato takoj zbudi in histericen jok. valda ziza naredi svoje . zdaj pa se se enkrat zbudi, jok, pridem do nje, jo pobozam in nezno prigovarjam in ko jo ravno hocem ven vzet, opazim, da je v bistvu zaspala nazaj.

Sanja?! Ali se pa zbudi in ne more sama zaspat...Pri nas se tudi to dogaja..2-3krat do polnoci se zbudi..ampak je nikoli ne vzamem ven, ji dam dudo in malo pobozam pa takoj zaspi...

clock-img

12.08.2007, 02:35

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Upam, da bo nadaljevanje vaše noči bolj mirno.

jok brate...nic bolje,slabse. ze uro in pol je pokonc. in ona poje, se igra z nogicami,... user posted image juhuhu kot da je kak redbul spilauser posted image    user posted image    user posted image     user posted image user posted image user posted image mi2 pa sva user posted image

zima07, pri nas je duda no go user posted image se je pol se 2x tko zbudila in sem jo z bozanjem nazaj uspavala, zdaj pa je wide awake user posted image user posted image

sezam, zmrznjena zelenjava zgubi hranilno vrednost in meni tudi un dober okus.

ajde punce, gremo naprej zuratttttttt   user posted image

clock-img

12.08.2007, 07:32

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Tinaaja, torej GH odpade še za nekaj časa, upam da boš spanec vsaj čez dan nadoknadilauser posted image

drugače pa vsem dobro jutro

clock-img

12.08.2007, 07:37

clock-img

draja

pencil-img

2272

Ojej Tinaaaja, danes ste imeli pa žurko vidim. No upam, da vsaj zdaj sladko spite. Drugače pa se Živa tam nekje do polnoči tudi včasih začne jokcati v spanju, pa jo je treba samo malo pobožati, saj gre najverjetneje le za sanje. Na tvojem mestu je takrat ne bi ven jemala, ker jo lahko samo zdramiš pol bo pa sranje. Saj zdajle se je pa naša v spanju glih kar dvakrat ful naglas zasmejala, tko da očitno res samo burno sanjajo.

Mi smo pa ok spali - od 20-ih do 3:50, papcali in takoj nazaj zaspali do 6-ih, ko se je mala začela igrati in prevračati v postelji, sva se previli in papcali in nato je sladko zaspala nazaj. Jaz pa nisem mogla in sem si raje eno kavico v miru privoščila. V bistvu res obožujem ta jutra in mi ni nič žal tako zgodaj vstajati.

Sezam fuuuuul luškan Žiga v stolčkuuser posted image .

clock-img

12.08.2007, 07:38

clock-img

draja

pencil-img

2272

Ooooo Amy dobro jutro tudi tebi. kako ste pa kaj pri vas danes? Ste kaj bolje začeli spati? Kako pa kaj koža od Ele - jo še srbi revico?

clock-img

12.08.2007, 07:48

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Draja tudi tebi dobro jutro,
Ja dva dni kar lepo spimo torej zaspi okoli 21.30 in spi tam do 00.45 se malo podoji in se zbudi ob 3.45 spet se podojimo, pol pa okoli šestih, ko bi bilo tako bi bilo idealno. Vendar zdej k sem jo pohvalila upam da se ne poslabšauser posted image

Koža jo pa še kar srbi sploh na nogicah, vendar nekih izpuščajev nima tako da je sedaj dosti bolje.

clock-img

12.08.2007, 07:58

clock-img

draja

pencil-img

2272

Amy super za boljše noči, pa upam, da jih Ela trajno osvoji.

Glede na to, da počasi vsi marčevski sončki začenjajo s GH, vam kopiram malo linkov, kako pomagati otročku, če se slučajno začne dušiti. Bog ne daj, da bi bilo treba kateri kdaj to uporabiti, ampak po mojem je fajn, če malo obnovimo svoje znanje prve pomoči:

http://www.ehow.com/how_15397_help-choking-infant.html

http://www.ehow.com/how_7162_treat-conscious-choking.html

http://www.ehow.com/how_7164_treat-unconscious-choking.html

http://www.ehow.com/how_5407_provide-rescue-breathing.html

clock-img

12.08.2007, 07:59

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Tinaaja nič še ne dodajam,sam na mlekcu je.Res da sem mu dala ene dvakrat za probat mal jabollčka za firbec to pa je vse.Me je pa kar strah začet z GH da se ne bo še bolj zredu.Madona mi mamo že cune 74 in to H&M,ki ma velike št.user posted image .
Kati saj mamo v torek P pa ti čist točno povem kolk tehta.
spanje pri nas tud štrajka,se hranimo 2X na nočuser posted image .
jjasna smo kupili svinčnik od Nukauser posted image

Mi smo bili včeraj v Atlantisu user posted image user posted image  sta ful uživala.Midve z Elo sva šli na ta velik tobogan,pa je blo mene bolj strah ,ela je itak uživala.
Slikice bodo kmalu.

Čauči

clock-img

12.08.2007, 08:34

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jaz sem out... no brina je pela med 1-4, pol sva jo komaj uspavala in je zaspala pri meni v pojstli. no to je bilo 1 uro (moje spanje, ko spi pri meni je zelosvoh). ob 5 jo probam dat v pojstlo in se zbudi user posted image user posted image jaz sem se kar zjokala od utrujenosti, od tega, da nisem vedela, kaj jo muci,... no pol je pa MORALA imet zizo na vidiku,da se je priklopila kadarkoli. torej - katastrofa na kubik od noci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem, kdo od nas ma hujse podocnjake... in danes familiarno kosilo in kuhanje.. damn...

amy, me veseli, da ste vsaj vi na boljsem spanju...

danes gre brina v veliko pojstlo.. vse probam, sam da deluje.

clock-img

12.08.2007, 10:02

clock-img

*sonchek*

pencil-img

1090

Mi smo imeli tud bolj čudno noč - mali kar nekaj jamra in godrnja v spanju, pa sploh ne morem spat! user posted image
Pa včeraj me je čisto popljuval - zdaj je ugotovil, da je najbolj zabavno, če med hranjenjem dela brrrrrr in jasno dobim celo žličko rižolinota v faco! user posted image

Pa majčkeno težav imamo s kakanjem - se kar malo napenja, pa kakamo že prave kloobasice. Včeraj sem mu dala popoldne slivo z jabolčkom, pa je čez kako uro fino kakal. Danes papamo še korenček, jutri pa špinačko user posted image

jjasna - nič ga nismo strigli. Vsi laski so mu izpadli, zdaj pa rastejo novi in čisto blond user posted image

clock-img

12.08.2007, 10:39

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Dan!

Punce-kaj smo zmenjene za vsesplošni marčevski piknik enkrat septembra, ne?No, ker vsake toliko malo pokukam k oktoberkam sem tam zasledila idejo-majčke za mulce z napisom.Bi bile za to?Pa bi naročili kake unisex ali pa modre in roza-gor pa kak funny napis?In bi jih seveda imeli dojenčki gor na pikniku oziroma srečanju?Ste za al vam je ideja slaba?user posted image

Malo prej sem dala Lukasu za poskusit od Milupe grisek in je kar znorel skoraj-je bil tak protest ko sem nehala, on bi še kar jedel...zdej je pa pod igralnim mostom omagal.user posted image

Kosilo imamo danes pri tašći-fuj.No, vsaj kuhat mi ni treba.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

12.08.2007, 10:45

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Naše dete je tudi vedno bolj težavno kar se tiče spanja...ne zna zaspati. Čez dan se tudi po eno uro matram, on se dere, menca učke, že napol spi, pol pa kar naenkrat oči na široko odprte in vse še enkrat od začetka. Ko bi potem vsaj spal kakšno uro, ampak se včasih zbudi že po 20 minutah. Spi pa itak samo dvakrat na dan, tako da se mu je treba vedno bolj posvečati. Brez joške skoraj ne more več zaspati, ampak problem je v tem, da poje iz obeh in potem bi še kar vlekel in vlekel, ker so boljše kot duda, meni pa ni ravno najbolj prijetno. Včeraj zvečer je možek ubral uspavanje brez joške in ga je moral nositi in ujčkati, ker se je tamal drl in drl. No na koncu je uspelo, jaz pa skor še sama začela jokat, ko sem poslušala tamaučka.  

clock-img

12.08.2007, 10:50

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Jutro, punce!

Tinaaja, tole pa ni niti za brat dober, kaj šele da doživljaš user posted image . Jst bom kr nehala jamrat, da se 3krat hranimo ponoči! Dokler čmrl zaspi nazaj, je ok. Je pa pri nas tud tko, da se fuuul napenja odkar uvajamo gh in trdo kaka. Je pa to vedno, ko ga pristavim na desno dojko - in posledično iz nje sploh noče pit user posted image  Pomojem se tud ponoči zbuja zaradi napenjanja in ne lakote, sam kaj naj - če mu turim dudo, začne vreščat, če ga podojim pa vsaj pol zaspi (na joški itak ne). Zdej smo se nekako navadili, da poje in gre nazaj v postehljco (mami izgine z vidika), mal pojamra, se še kej pomen s kužkom in zaspi.
Dons se je res 3krat zbudu, ampak je pa zadnjo rundo priiijeeetno presenetil, ker je spal od 5h do 9h user posted image .

Sonchek - jst sem se že navadla, da si lase v čop spnem pa eno staro majco nase navlečem preden "jemo". Mali pljuvalnik namreč zadene vse user posted image . Me pa ma, da bi mu tud jst dala rižolino spet pred spanjem, sam me je ful strah, da bi se preveč zredil pa da bi se še bolj napenjal. Se mi že zdej zdi, da ma revček čist napetga bušija. Drgač pa ja - slivov sok je zakon (jst kar pol-pol zmešam) - nam je tud sračkal ponoč pa še zjutri user posted image . Fino smrdi, a ne? user posted image

Dons mamo pa korenček z jabolkom - se mi zdi, da mu je všeč, ker sem mu dala mal za probat in je kr par žličk zmazal kljub temu, da je bil že vidno zaspan. Ko se zbudi, nadaljujemo!

Joj, Draja, men kr slabo rata, če pomislim, da bi se našmu kej tazga zgodil. Sam ja, maš prov, čist realno. Pomojem bi ga jst nagonsko na dol obrnila in po hrbtu klofala, pol bi pa zatrokirala. Upam, da mi nikol ne bo treba!!! Bom kr mixala vse user posted image .

Anja, ok, počakam do torka!

Sem eno klobaso napisala... user posted image  Dost mate.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem