21.05.2007, 13:05
1763
anja - čestitke tvoji punčki za 2 leti
pa seveda čestitke vsem bebicam za tamale svečke.
draja - tudi mene je novica o smrti punčke čist s tira vrgla, res ne vem kaj se igrajo, še tolk bolj mi je pa hudo zato, ker so 2 leti nazaj skoraj takole po rojstvu pustili mojo Nejo, lahko bi se drugače zaključilo zanjo, res sožalje staršem deklice.
hiperton - tudi naš fant je malo hiperton, ampak smo že vajeni od Neje. Že kot novorojenček se je ful stresal, bil tremorozen, to je sedaj minilo, mogoče mu ne bi bilo več treba tolk pesti stiskat skupaj, pa vseeno če se ne bi na nogice hotel upirati,... ampak se ful trudim s pravilnim nošenjem in se stanje izboljšuje. Čeprav, ko ga je pa P pregledal, mi je pa rekel da nima povišanega tonusa, pol pa ne vem.
Mogoče malo preveč kompliciram, ker imam tako izkušnjo že za sabo. skačica - ful lepa je tale tvoja deklica
LeINA - kolk sta pa luštkana, a je z deklico sedaj vse v redu, če se ne motim si ti omenila, da so jo odpeljali.
Nič, zdej grem pa srčka hranit.

Sedaj pa spi, ker sem ga pol ure nosila po rokah in mu pela. Glede petja... moj mož je rekel, da mu ne bo plačeval psihiatra... zato *sonchek* bi te prosila ob priliki za un CD s pesmicami, če bi ga presnela.
)
. me je že zdaj strah uvajanja pri Jerneju, upam, da bo vsaj on normalno jedel... začeti nameravam tam nekje pri 5 mes. s kakšno kašico.
Res škoda, da bo tega uživanja na super klimi kmalu konec!
Vsem našim marčevskim sončkom čestitke za mini svečke
Pa še rima se!
miška spala od 21:00 do 5:10. Bravo mi!
. V tem času je tudi mene zmanjkalo in ko se zbudim, zagledam malo v samem bodiju, ker si je hlačke dol zbrcala
in prav vesele volje
in seveda na tortici!