Evo pa pišem šeenkrat - popoldan sem imela že ful napisano, pa je šlo vse v franže.
Raje ne pomislim, da bi se kaj takega lahko zgodilo tudi nas - Žiga je namreč imel 3x ovito popkovino okoli vratu

.
Čestitke vsem današnjim in včerajšnjim mesečnikom
, Eli za 2 leti
in sonchku za obletnico poroke
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Punce, še mal pa gosta hrana. Jst komi čakam
. Kdaj boste začele - pri 4m al 6m?
Pa drži pesti, da ti bo hotel jesti, če ne se ti bo še kolcalu po dojenju. Jaz bom začela okoli 5M - seveda, če bo Žiga pripravljen. Do 6M ne bom čakala, ker tokliko poliva, GH pa to malo omili oz. se polivanje nato konča

Pri Ani je kar nekaj časa trajala, da jo je sprejela

.
Dajadada - pridobivanje na teži pada z vsakim mesecem. Na začetku je ful porasta, potem pa skoz manj.
pocka - lahko so to zobki, saj lahko to traja kar nekaj časa, predno prileze ven
Pregleda tudi slikice,

sami sončki. Res jih je lepo gledat.
Sem imela pa popoldan prvič ko smo 4-je 1 uro miru, da sta oba spala (Ana namreč odkar je Žiga ne spi več podnevi). Je prav pasalo, Sam je bil pa pri njej potem problem zvečer zaspat

.
Glede oblačenja tudi jaz ne vem kako obleči. Se mi zdi, da je tudi bolj zmrljivček. Kratke rokave mu še kar ne upam dati. Danes sem ga imela v bodiju z dolgimi rokavi in hlačkah, pa se mi zdi da mi ni bilo nič prevroče
Zdej pa hitro v mižule ... nočko