Pozdravljene in dobro jutro vsem
!!
Danes sem zgodnja in nimam navade tako zgodaj prižigati računalnika,ampak naj bo za izjemo.Obdelala bom samo to stran,ker dva dni nisem kaj prav napisala,pa bi bilo malo preveč,pa tako rada bi šla v kuhinjo piti moj kapučino!!
Da vidimo...
Mala pikica,tebi želim,da se dobro držiš še nekaj časa,upaj le da res pritisk ne pride na 140.Sem ležala z eno v bolnici,ki je imela skoz tak pritiski,nekaj so poskušali kasneje s tabletami proti pritisku,če se ji je zvišal nad 140,ampak potem sem videla v časopisu,da je rodila,pa ne prehitro,imela je še kakih 14 dni do roka.Tako da poslušaj nasvete in se prerini do vsaj skoraj konca.Pa če ti bodo sprožili porod,nič hudega,saj ti še manjka le 5 tednov do uradnega roka in seveda ne more biti nič narobe.
Karmyka,upam in vem,da sta
zelo dobro in da se jima lepo godi,ti pa še samo malo potrpi,pa bo.Joj,si že lahko srečna,še malo pa ju boš lahko stiskala k sebi in cartala...
Kar se zatekanja tiče,meni na čase,ne vedno tudi gležnji zatečejo,me pa tišči trebuh in se mi zdi da me tu in tam malo peče ali žge,kot bi me žgala maternica.Se kateri drugi tudi to dogaja?Drugače pa je moj
zelo živahen,seveda so njegovi gibi drugačni,ampak je kar priden moram reči.Seveda če preveč spi,me kar zaskrbi,ampak potem pa kmalu ni miru in sem takooo srečna.Sva pa z Martinco kupili včeraj (kajne Martinca!!)ovčko za voziček in srečala sem tudi Tinčo-ali sta z
tudi kupila ovčko??
Glede adventnega venčka-jaz sem ga lani kupila in bo tudi za letos dober,le svečke sem še včeraj na kramarskem kupila in tudi za vhodna vrata imam venček že kupljen.Okraševala stanovanja kaj posebaj ne bom,ravno zaradi tega pospravljanja potem.Bo pa vseeno lepo in praznično.
Koala,jaz sem kupila to kremo z lanolinom v DM-u,sicer je sprobala še nisem,ker ni potrebe,pa sem vesela,da nisem kupila kaj napačnega,ker jo imam doma od prejšnjega tedna.
Danes pa bom tudi jaz poskusila sestavit kinderpet,če mi bo uspelo dopoldan,drugače pa kasneje ko moj
pride domov.Je treba kar nekaj stvari gor prinest,pa mi sami ni za vlačit.
Tako,lepo bodite ,jaz pa grem zdaj na zasluženo
oz.kapučino.