Midve z Lušo sve pa ustvarjale ta vikend ,voščilnice ,adventne venčke(oranžen je od lani ,sve ga samo popravile in dodale) ,v eni cvetličarni sve bile na novoletnih delavnicah ,ati pa je doma izdeloval leseno posteljico za Lušino punčko.Aja mam nekaj slikic v albumu ,mešane ,še od previjalne.Voščilnice so bolj enostavne ,ker z otrokom ne moreš delat nekih težkih.Geslo pa je pikica.
IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Lusa, pa si ti danes res bolj slabe volje. Še nikoli nisi tako malo napisala.
Muzika ,saj me je zdaj skoraj iz stola "vrglo" ,ko sem videla ,da sem nazadnje napisala na strani 192

Sem packa

Da sem bila zadnjič slabe volje?Ma sploh ne ,jaz pa res skoraj nikoli nisem slabe volje ,edino ,če moj otrok v vrtcu na sprehodu izgubi iz glave kapo

.Ravno ta dan ,ko sem bila tako kratka ,pridem po lušo v vrtec in mi pove ,da je izgubila kapo iz GLAVE.Seveda mi ni bilo najbolj všeč ,ker je imela tak lep kompletek iz h&m-a(rokavičke ,kapo in šal)Potem pa še pride vzgojiteljica in se mi opravičuje ,da kape niso našli ,da jo je šla 2x iskat.Sem bila res razburjena ,ampak ,danes se na ta račun smejimo vsi in drug dan zjutraj sem rekla vzgojiteljicama ,da ne bo kje Luša danes prišla iz sprehoda brez čevljev

in vsi v

.Glavno pa je ,da mi je šla sestrična od mojega kupit to kapo v mb (tam hodi v šolo)in jo dobi za miklavža.
Karmyka-Čestitke za dve princeski

In seveda bo vse ok s tvojima pikicama!!!
mala pikica-takšna zatečena sem jaz bila tudi pri prvi nosečnosti.Sploh hodit nisem mogla ,ker so me gležnji pekli ne boleli.Imaš ogromno vode v sebi in po porodu bo ti ostalo zelo malo kilc.Vsaj to ,a ne?
vrtnica-uh ,boš videla kakšna gužva bo v P v decembru ,nam se mudi
klepetka-ti si pa na istem kot jaz.Sem že danes moža obtožila ,da je on imel eno vrečko ,pa na koncu je lepo v avtu ostala
Klaja in benika?Kako sta pa vidve?Klaja ,kako si uredila v soboto?