writing-img

RE: boste/ste vprašale za spol?

clock-img

20.12.2007, 20:17

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Nisem vprašala, niti prvič, niti drugič, pa tudi če bom še kdaj kakšnega imela ne bom vprašala. Mi je to tako fajn presenečenje po koncu 9 mesecev user posted image

Je pa G rekla, da me občuduje, da jo večina že na prvem pregledu sprašuje po spolu otroka user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

20.12.2007, 20:40

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Sem vprašala za spol in na morfologiji sem končno izvedela, da je bil oz. je user posted image .

clock-img

20.12.2007, 20:54

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz tudi občudujem vse, ki vzdržijo do konca. Jaz sem vsekakor preveč radovedna. Tako da pravijo, da bo fantek, bomo pa kmalu videli, če so imeli prav user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

20.12.2007, 20:59

clock-img

nana35

pencil-img

2383

Jaz sem sicer želela vedet in sem tudi vprašala,kasneje pa mi je moj ginekolog ravno tako rekel:"že veste da imate fanta?"user posted image user posted image Sem rekla:"ja vem,če pa ne bi vedela,pa ste mi itak zdaj vi povedali!!"

:))

clock-img

20.12.2007, 21:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.12.2007, 21:07

clock-img

Anonimen

V prvi nosečnosti nisem vprašala, sedaj pa bom.

clock-img

20.12.2007, 21:16

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ja seveda bom vprašala, ker ne morem čakat tolk dolg!

clock-img

20.12.2007, 21:18

clock-img

Anonimen

Ne bom vprašala, no ne bova. user posted image  Ker se želiva presenetit. Še preden sva načrtovala user posted image  sva se o tem pogovarjala.

clock-img

20.12.2007, 21:20

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Sem vprašala. Obakrat. Ne bi mogla zdržat do konca. Vprašala sem takoj, ko se je že kaj videlo in še pozneje na vsakem UZ-ju. Da sem bila ja sigurna! No in obakrat so nam napovedali user posted image . In sedaj imamo dve punčkiuser posted image , kot smo si tudi želeli.

LP, Ninica

clock-img

20.12.2007, 21:26

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Nisem vprašala ne prvič, sedaj pa tudi ne bom. mi je lepše, če je presenečenje.

clock-img

20.12.2007, 21:27

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V 1. user posted image nisem želela vprašat -mi je pa bilo na koncu, ko sem kupovala stvari, kar malo žal.
V 2. user posted image mi je G takorekoč izdal - je rekel, če je 1. bila punčka, bi pa zdaj bilo fajn, če je fantek.
V 3. user posted image pa sem vsak UZ spraševala, pa ni hotela pokazat - mene pa je tako firbec matral user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.12.2007, 21:34

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

Tudi mi bomo vprasali user posted image Prvic smo tudi in vprasali in je bil user posted image , sedaj pa nas zanima ce nam je ratala user posted image  user posted image

clock-img

20.12.2007, 21:43

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

jaz nisem vprašala ker to naj bi bilo res eno lepoooo presenečenje. mislila sem da bom imela user posted image , kolegice so pa rekle da bo user posted image . no ko sem rodila je bila user posted image .
drugač sem zalo velik firbec sem pa tudi trmasta, tako da nisem vprašala in zabičala g. da mi ne bo povedala.

clock-img

20.12.2007, 22:10

clock-img

marita

pencil-img

542

ne.

clock-img

20.12.2007, 23:04

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Jst sm si govorila da ne bom vprašala, potem da ja in spet ne tko, da ko sm včeraj na UZ vprašala kaj bo, je G rekel, da ne vidi ker se skriva. Se mi je kr zdelo da bo kaj takegauser posted image user posted image user posted image No, ja bom pa naslednjič ko bom mela šanso, sam je še daleč.user posted image Če ne pa bo presenečenje.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

20.12.2007, 23:05

clock-img

NatašaC

pencil-img

121

Prvič nisem vprašala, je pa moj možek videl na morfologiji lulčka, sam ni bil čisto prepričan, če je prav videl, tako da dozdevalo se nama je nekaj, nisva pa bila prepričana do zadnjega. Pa je prav videl - dobili smo user posted image .
Zdaj pa tudi nisem vprašala in ne vem, se pustim presenetit, čeprav si želim in upam da bo user posted image , vem pa ne. Tako da spet izbiramo imena za oba. Sicer pa, najkasneje čez en teden bom vedela in bo konec ugibanj pri čem smo.

clock-img

20.12.2007, 23:51

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Pri obeh sem vprašala.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

20.12.2007, 23:55

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Ja, sva zvedela za spol. Sicer pa mi je lepše, če se pripraviš na njega/ njo. Tako ne moreš zamenjati.user posted image

clock-img

21.12.2007, 00:17

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Sem htela vedeti, čeprav sem bila prepričana da bo user posted image . Pa mi je na ultrazvoku dejal gin: Gospa nevem ali vam prst kaže ali pa mu lulči stoji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
Pa je sin!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2007, 00:20

clock-img

Anonimen

Sem vprašala na prvem pregledu, je rekel, da je verjetno lulček... In je res user posted image

clock-img

21.12.2007, 07:41

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Prvič nisva vprašala in tudi sedaj drugič ne. Morfologija je že za nami, G. me je vprašala ali želim vedeti pa sem rekla da ne.
Zdi se mi tak poseben čar, da ob porodu vidiš kaj je prišlo ven iz trebuha.

clock-img

21.12.2007, 08:07

clock-img

lunca77

pencil-img

311

Prvič nisem, drugič pa sem in je blo oboje super, tretjega pa spet ne bomo nč prašal (če bo tretji).

clock-img

21.12.2007, 08:39

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Jaaaaa! Prvič sem vprašala in že okrog 20t sem vedela, da bo user posted image . Zdaj pa tudi ni šans da bi zdržala do konca v "nevednosti".

clock-img

21.12.2007, 08:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ja.

clock-img

21.12.2007, 12:37

clock-img

polonca78

pencil-img

584

uf, jst sem komaj čakala,da sem na morfologiji zvedela spol (na nuhalni se mi zdi še res prezgodaj, ker je za moje pojma premalo točna napoved) in v 31. tednu sem še enkrat vprašala na UZ, tko da smo sigurni, da bo user posted image . si ne predstavljam, da ne bi vedela. sicer sem vedno mislila, da bom ne glede na spol, kupovala nevtralne oblekce, ko pa sedaj pogledam kupček oblekc, je čisto fantovski. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem