writing-img

RE: boste/ste vprašale za spol?

clock-img

21.12.2007, 19:18

clock-img

sinskaT

pencil-img

1075

Sva vprašala na NS pa je blo skor mal prezgodaj za rečt, na morfologiji je pa G kar sama rekla, da ni ziher, ker je ful nogice skup držal-a.
Nevem, če bom še kaj spraševala, sam da bo vse ok user posted image .
lp

clock-img

21.12.2007, 20:36

clock-img

neisha80

pencil-img

448

čeprav sem od začetka slutila,da bouser posted image in sva se z možem,ko je še bila v user posted image z njo pogovarjala kot s punčko in ji celo dala "partizansko" imeuser posted image .....sem za vsak slučaj vprašala G....no in se je izkazalo.da me občutek ni varaluser posted image user posted image user posted image ,čeprav mojuser posted image   pravi,da ni bil ziher.dokler ni prikukala na svetuser posted image .in naslednjič bom zopet vprašala.torej še enkrat.no ja .če bi bilo pouser posted image .bi vsaj še trikratuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2007, 21:54

clock-img

ella79

pencil-img

4871

Midva sva tudi skoz govorila, da nikoli ne bova vprašala. Sam takoj ko sem bila user posted image sva postala tok firbčna user posted image , da nisva zdržala in seveda vprašala. Tako vsaj veš ali je ona ali on, ne pa nekaj onega user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2007, 07:54

clock-img

Svet

pencil-img

326

V 1.user posted image nisem vprašala, ker mi je blo vseeno glede na to, da je bil 1.user posted image , zdaj, v drugi me je pa firbec matral. Vseeno bi mi bilo, le da je otrok zdrav, a sem bila vesela novice o user posted image . Bomo videli potrditev marca!

clock-img

22.12.2007, 22:44

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Na NS nisva vprašala, ker je takrat za nek zanesljiv odgovor že itak prezgodaj. Na morfologiji naju je pa G itak sama vprašala, če hočeva vedet... saj se je vsedel tako, da je bilo očitno že od daleč :)

clock-img

23.12.2007, 21:00

clock-img

NancyF

pencil-img

95

Vprašala sva na NS, ginekologinja nama je rekla, da kolikor se ji zdi, naj bi bila punčka. Seveda pa je to še prekmalu in lahko na morfologiji pokaže čisto drugače. To je moj prvi otrok, tako da mi je vseeno kaj je, ali F ali P, samo da je zdrav.

clock-img

28.12.2007, 20:28

clock-img

Vilika

pencil-img

561

Jst upam da me ne bo 'firbec' premagal in ne bom vprasala za spol. Bi bla ful rada presenecena ob rojstvu, ceprav sesama za majhen procentek bolj nagibam k temu da bo fant. Tud moj user posted image je enakih misli.

Ce pa skucajno komu uide in mi pove kaj imam v sebi, bom pa tiho kot ritka in ne mislim nikomur izdati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem