Js sem doma pa bi mogla pisat diplomo, pa nikamor ne grem ... vse drugo bi počela ... najrajš bi pa kr lenarla
No ja ... mislim, da ko bom svojo končala, da bom kar en lep čas poskušala še ne ene pisat. Sicer imam pa dve za napisat in ena je celo cela v nemščini in mislim, da se mi bo zmešalo čez poletj ...
Moj PDP 4.12.08
Točnega sporočim maja, ko imam prvi GP.
Sem ravnokar čekirala topic o majicah z napisi in bova tudi midva najbrž povedla na ta način, da kupiva majice babicam in dedkom :)
Sebi bom pa pol kupla, ko bom že mela trebušček
Joj, kk so te miki miške kjut
NO, lep sončkov pozdravček vsem!
Vidim, da se znajdete s seznamčkom tud brez mene,
jaz še kr v gužvi ...
Komi čakam prvomajskih praznikov, ker mi je moj
obljubu
prenavljanje stanovanja in končno KUPOVANJE opreme. JUPI!!!
Kako poteka in kake so vaše izkušnje?
To me čaka in me je strah
A še kaj kavico pijete? Meni ne paše.Tudi s čokolado ne
.
živjo, ja jaz sem bila na AC. sam poseg... mala malca resno... vsi so govorili, da igla nič ne boli, ampak jim nisem verjela, dejansko je to najmanjša bolečina, kar lahko rečem. No ja sploh ne vem, če se temu reče bolečina
potem pa par dni lepo počivaš in ležiš in na koncu je vse ok
javi kako je šlo.
ps. potek: ležiš, te najprej ultrazvočno pogledajo, da vidijo kje je dete, da lahko piknejo stran... potem te namažejo z onim rdečim razkužilom in piknejo iglo v trebuh, da vzamejo plodovnico.. mimgrede, takrat zapri oči, da se ne boš prestrašla igle, ker lepa ravn ni, pa tut majhna ne
potem piknejo in to traja kaj vem, par sekund in je vsega konec.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!