IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Bethany rekreacija ja, sam ne pretiravat, ker utrujenost tudi zmanjša mlekec...ma sem tečna, a?
Po moje je najbolje kaka lažja varianta pohodništva. Ati Elinco na hrbet pa gremo naši na kako veliko planino al pa kej podobnega. Pa tudi telo še ni čist pripravljeno na večje napore. Po šestih mesecih pa bolj aktivno...
Dali, dej ti sovjo g. pokliči, če si res pretirano zatečena - lahko je kej resnega. Pa te nočem straših, sam ziher je ziher!! Nikakor ni dobro, še posebej zdej na koncu pa še ker ni vroče...
Druače pa mene danes ful matra, ker sem bila včeraj na turbo, tako da počivam.
Ja, se strinjam,
rekreacija čist na izi. Danes sma šla na Celjsko, čist na izi, da se nisem preveč zadihala, pa sma bila gor v uri in 15 min, kar se mi zdi kar vredu čas za nekoga, ki je abstiniral z rekreacijo skoraj eno leto (če seveda odštejem sprehode po ravnem).
Se mi pa zdi, da sezamček mal pomaga, mlekec se pridno dela in se mi zdi, da je Elina tudi dlje sita.
Dali, mene tudi še matra zatekanje, sploh rok v mirovanju, jih moram potem, recimo zjutraj, ornk razmigat, da sploh lahko naredim pest. Ful smotan filing...

Je rekla G. da je to še posledica od nosečnosti in bi naj minila... upam, da kmalu. Mi tudi noben prstan še ni prav.
Naty, daj mi še povej / svetuj, hehe, ali cepit dojenčka proti
rota virusu ali ne. Sem v dilemi, ali ja ali ne. Ti si dala svoja dva cepit?